Enfait’s Annemarie liet haar wenkbrauwen tatoeëren en dit is het eindresultaat

Het was mijn ergste nachtmerrie: mislukte wenkbrauwen. Ik wist namelijk heus wel dat het tatoeëren van de wenkbrauwen in sommige gevallen ook mis kan gaan. Er zijn genoeg horror verhalen te vinden en een stel scheve strepen boven je ogen krijg je niet een, twee, drie weg. Daarom heb ik lang gezocht naar de beste permanente make-up specialist: Diana Greuter.

Voor en tijdens de tweede behandeling

Voor en tijdens de tweede behandeling

Van horen zeggen moest ik hier wezen en gelukkig heb ik geluisterd. Diana heeft héél veel ervaring wat mij een geruststellend gevoel gaf. Nog voor de eerste behandeling had ik al een consult gehad waarin mijn wensen en de mogelijkheden besproken werden. Over de eerste behandeling heb ik al een artikel geschreven maar na één behandeling ben je nog niet klaar. Bij D-Fine Clinic werkt Diana met de zogeheten ‘stroke’ techniek waarbij de haartjes stuk voor stuk met permanente make-up tussen jouw wenkbrauwen worden gezet. Het is een precisie werkje en na de eerste behandeling kom je twee keer terug om de wenkbrauwen nogmaals bij te werken. Met permanente make-up gaat Diana keer op keer zorgvuldig aan de slag om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier nóg mooier te maken. Na een maand ziet ze namelijk precies of de kleur goed is, past bij je huidskleur en of de vorm van de wenkbrauw perfect is. Overigens is het nooit in één keer helemaal goed, want de inkt vervaagt een beetje. Ook de tweede keer worden de wenkbrauwen – thank god – verdoofd en je bent een half uur tot drie kwartier zoet in de behandelstoel.

Voor en tijdens de derde behandeling

Voor en tijdens de derde behandeling

De derde behandeling is meteen de laatste. Na de tweede behandeling zijn mijn wenkbrauwen stukken lichter geworden en ik vond ze donker ook heel mooi. Maar daarom lig ik hier ook… om nog één keer met de naald over m’n wenkbrauwen te gaan en het mag donkerder. Na drie behandelingen ben ik dik tevreden met het resultaat: geen gedoe meer met make-up en nooit meer een blote billen gezicht. Vanaf nu is een jaarlijkse touch-up voldoende om mooie wenkbrauwen te behouden.

tatoeeren

wenkbrauwen

Eindresultaat na drie behandelingen

dfine + cosm+med

Voor meer informatie ga naar de website van D-Fine clinic