Enfait adores: To All The Mama’s (TALM)

Skincare, oh zo onmisbaar mits je het juiste smeert. We weten allemaal dat niet alle smeersels goed zijn voor jezelf of voor de planeet. Daarom worden we steeds kritischer en kiezen we vaker voor natuurlijke, vegan/crualty free en biologische beauty merken. Gelukkig is er genoeg te kiezen en ontdekken we steeds weer mooie merken. TALM is een Frans merk ‘for the future of maternity (skin)care’. Alle producten zijn 100% safe en natuurlijk.

TALM helpt je voor- tijdens en na de zwangerschap aan een clean beauty ritueel. TALM is een skincare merk voor alle moeders. Voor degene die het nog moeten worden. Degene die het al zijn. Degene die het proberen. Degene die het niet gepland hadden. Degene die alleen zijn. Degene die het zwaar vinden. Degene voor wie 9 maanden eindeloos lijken. Degene die nog nooit zo bang waren. Degene die er al jaren over droomde. Degene die nooit meer hetzelfde slapen. Degene die het idee hebben dat ze nog niks wisten. Degene die die zich nog nooit zo sterk hebben gevoeld. Degene die het psychisch zwaar hebben. Degene die het missen en degene voor wie het zo’n wonder is. TALM is er voor alle moeders en voor alle lichamen die het dragen.

Mooi merk

Niet alleen een mooie merk, ook een mooie boodschap! Er zijn drie fijne producten, de mega oil, mega balm en het mega serum, waardoor de huid gevoed wordt en kenmerken van de zwangerschap verminderen. Denk aan striae en een droge huid.

talm

De producten van TALM zijn verkrijgbaar bij Skins Cosmetics