Ella K: Rose de Pushkar

Pushkar, Rajasthan: van zonsopgang tot zonsondergang prikkelt deze heilige plek de zintuigen. Visuele weelde en bedwelmende aroma’s lijken de kracht van het geloof te benadrukken voor degenen die hun ziel aan de oever van het meer willen zuiveren. Aan de zijkant van de over bloeien rozen die een magische geurbeleving veroorzaken. Dit is de inspiratie voor de nieuwste geur van Ella K: Rose de Pushkar.

Rozen zijn de koningin onder de bloemen en de geur van rozen heeft veel mooie werkingen op lichaam en geest. Niet zo gek dat parfumhuis Ella K deze bloem op een mystieke manier vangt in een flesje. Rose de Pushkar is rijk aan kruiden met saffraan, zwarte peper, sandelhout, cederhout en patchouli. De weelderige rozen zijn gehuld in leer en prikkelen de zintuigen door de combinatie met musk en amber.

Ella K Rose de pushkar

De kracht van rozengeur
Een rozengeur helpt je bij loslaten. Rozen geven energie maar zorgen tegelijkertijd voor rust in je hoofd. De geur van rozen schept een vredige sfeer en helpt je om je hart te openen. Dit opent ook de deur naar liefde. De roos is sensueel, creëert verlangen en zorgt voor zelfvertrouwen.

rose de pushkar

Rose

Rose de Pushkar EDP 70ml €195 via Skins Cosmetics

Lees ook: je gelooft het bijna niet, dit zijn raw vegan taarten!