Een stijlvolle coupe voor je moeder? Met Dyson Corrale stijltang kan het iedere dag

Deze moederdag geef je je moeder een nieuwe coupe cadeau. Iedere dag! Kan dat? Wel met de Dyson Corrale stijltang waarmee je krullen, waves of glanzend stijl haar creëert in een handomdraai. Op deze manier shine je iedere dag met een kapsel alsof je net van de kapper vandaan komt. Alleen kost het stukken minder moeite, tijd en geld.

Iedere dag mooie haren, zonder dat je haar droog wordt of breekt, klinkt als een droom. De Dyson Corrale stijltang is een uitkomst die hier een handje bij helpt. Met deze geavanceerde stijltang die je haar stijlt of krult én beschermt, zijn glanzende lokken niet langer onbereikbaar. Door de flexibele plaat-technologie worden de warmte en druk op je haar gelijkmatig verdeeld. Je hoeft je lokken hierdoor maar één keer te stylen waardoor je je haar voor vijftig procent minder beschadigt. De stijltang is snoerloos te gebruiken en daardoor ideaal voor een snelle touch-up!

Investment piece

Goede producten die je dagelijks gebruikt zijn een investering maar zeer zeker de moeite waard. Gun jezelf kwaliteit en creëer moeiteloos een gestylde en gezonde lokken. Bovendien heeft de Dyson Corrale stijltang meerdere styling opties waardoor je de tool voor verschillende kapsel in kunt zetten. Stijl haar? Dat spreekt voor zich! Krullen? Pas de problème! Zo zie je maar dat je met slechts één product meerdere kanten op kunt. Dit maakt de Dyson Corrale stijltang het ultieme cadeau voor moederdag. Speciaal voor deze gelegenheid is er een cadeauset beschikbaar met een borstel en anti-klittenkam in de kleuren Pruisisch blauw en fuchsia.

‘Kappershaar’ in een handomdraai 

Nooit meer een bad hair day voor je moeder! Met de Dyson tools binnen handbereik is het mogelijk om jouw haar iedere dag op een gezonde manier te stylen. De stijltang is geschikt voor alle haartypes, heeft drie precieze hitte instellingen en gebruikt een platinasensor waarmee de temperatuur 100 keer per seconde gemeten. Deze technologie communiceert met een microprocessor die op zijn beurt het verwarmingssysteem bestuurt en precieze, nauwkeurige warmte levert.

dyson corrale

Dyson Corrale Stijltang, €449

Zo creëer je krullen

Wij mochten de Dyson Corrale stijltang in de mooie kleur fuchsia proberen en eerlijk is eerlijk: we waren sceptisch. Stijl haar hebben we al en daarom willen we krullen. Want tja, je wilt toch wat je niet hebt! Jammer genoeg werken krultangen niet altijd goed of kost het mega veel tijd. Dat maakt ons natuurlijk extra benieuwd naar dit wonderproduct. Wij gingen aan de slag met de Dyson Corrale stijltang en we kregen, jawel, krullen! Hoe? Zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voor je begint, anders beschadig je je haar. Maak je haren vast met een klem zodat je makkelijk lokken haar kunt scheiden. Pak een lok haar vanaf de haaraanzet tussen de tang. Voor beach waves pak je brede lokken en voor een kleinere krul pak je een kleinere pluk haar. Draai de lok vervolgens een kwartslag naar achteren en trek de tang langzaam naar beneden. Doe dit bij alle lokken en voilà: je haar zit in de krul!

Lees ook: zonnebloemolie, wel of geen must?