D’ORSAY: sensuele geurcreaties met namen die tot de verbeelding spreken

Skins Cosmetics introduceert het nieuwe merk D’ORSAY: een prachtig parfumhuis dat in 1830 werd opgezet door Alfred d’Orsay, met het eerste parfum voor koppels om zijn geheime liefdesaffaires te verbergen. Vandaag de dag, 190 jaar later spelen liefde en sensualiteit nog altijd een belangrijke rol in de geur creaties van D’ORSAY.

In 2015 heeft de huidige eigenaresse, Amélie Huynh, het merk opnieuw uitgevonden. Wij spraken Amélie kort op een event van Skins en waren meteen geïnspireerd door deze ondernemende vrouw! Naast haar belangrijke taken voor D’ORSAY runt ze ook een kasteel! En ze ziet eruit om door een ringetje te halen, beeldig!

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door D’ORSAY (@dorsayparis)

Amélie Huyn (rechts) samen met interior designer Isabelle Stanislas die speciaal voor D’ORSAY een geur creëerde. 

Één ding weten wij na onze ontmoeting zeker: deze vrouw heeft smaak! Dat ruik je terug in de goddelijke geuren. De meeste geuren van D’ORSAY zijn unisex en kunnen zowel door hem als haar gedragen worden. Geur is een ongrijpbaar gevoel, probeer daarom altijd welk parfum beste bij jou past. Dit kan per seizoen weer anders zijn.

Hervulbare geurkaarsen

Naast parfums heeft D’ORSAY een mooi assortiment met geuren voor in huis. Geurkaarsen en roomsprays creëren met liefde een persoonlijke touch in huis waardoor je jouw rendez-vous kunt beïnvloeden. Geuren prikkelen immers de zintuigen zoals bijna niks anders dat doet. D’ORSAY heeft bovendien geurkaarsen waarvoor je een refill kunt kopen.

J’ai l’air de ce que je suis

Onze favoriet en het perfecte parfum voor als je houdt van een warme, mellow geur is: J’ai l’air de ce que je suis. Dit is een rustgevend maar verleidelijk parfum waarbij noten van sandelhout, iris en kardemom zich op intieme wijze openbaren. Het is een mooie geur die staat voor verbinding en cocoonen met jezelf. De geur nodigt uit tot introspectie om je gedachten, gevoelens en herinneringen tot onderwerp van overdenking te maken.

dorsay

 

Geurnoten:

Top: clementine, grapefruit, kardemom
Hart: seringen, iris
Basis: sandelhout, ceder, narcis, musk

Je koopt de hele collectie van D’ORSAY nu bij Skins Cosmetics