Dit zijn de allerfijnste veel-in-één make-up producten

Voor het gemak kiezen wij steeds vaker voor make-up producten waarbij je veel-in-één krijgt. Een lipgloss waarmee je ook de wangen een gloed geeft of een make-up dus waarmee je niet alleen de ogen maar ook de rest van je gezicht poedert.

Celebrity make-up artist Charlotte Tilbury heeft meerdere van dit soort handige producten in haar collectie. Het all-in-one palette heeft bijna alles voor een stralende look. Bíjna. Want mascara en iets voor op je lippen zitten niet in deze magische doos. Wat dan wel?

Look of Love
In de ‘Look of Love’ collectie van Charlotte Tilbury vind je twee nieuwe palettes met liefelijke tinten om jou te laten stralen.
Eye Brighten – Een transparante, roze kleurige glinstering om de ogen te verhelderen.
Eye Enhance – Een roze taupe die een zachte glans aan de ogen geeft. Verlengt en lift de ooghoeken.
Eye Smoke – Een koele karamel matte tint voor een snelle en gemakkelijke contour van de ogen. Deze kan ook gebruikt worden als eyeliner.
Face Bronzer – Bronzer in light/ medium voor een zonovergoten brons om te contouren en te shapen.
Face Highlighter – Een egaliserende, verhelderende champagnetint om een natuurlijke glow toe te voegen.
Cheek Pop – Een frisse roze perzik kleur om de natuurlijke blos van de huid na te bootsen.
Face Powder – Airbrush Flawless Finish Poeder voor een gladmakende, porie-vervagende, gave huid.

Charlotte tilbury

Dit zijn alle benodigdheden voor een mooie gloed of een wat uitgebreidere make-up voor een partijtje. Erg praktisch in één doosje. In dezelfde collectie vind je ook de ‘Tinted Love’, een lip én wang product dat verkrijgbaar is in zes verschillende tinten. De kleuren zijn erg zacht en transparant waardoor je snel een natuurlijke ‘no-makeup look’ creëert. Bovendien zijn de lip tints verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E waardoor ze hydrateren en verzorgen.

tinted love