Diptyque tovert lichtjes op de donkerste dagen

Diptyque bestaat al sinds 1964 en rond de feestdagen begint het bij ons altijd te kriebelen om even langs de store in Amsterdam te gaan. Want de flamboyante Holiday Collection bevat een uitgebreide collectie van geparfumeerde kaarsen, limited editions en de iconische adventskalender, ieder jaar weer in een ander uniek, knap jasje.

Het iconische merk heeft inmiddels een cultstatus verworven en lanceert ieder jaar een speciale collectie voor de feestdagen. Een bijzondere welteverstaan en dit jaar liet het Maison zich inspireren door de vlam en de poëtische definitie van vlammen uit de Encyclopédie des Lumières uit 1751. Dit wakkert de magie van de feestdagen aan met een stralende Holiday Collection voor onvergetelijke en in deze tijd onmisbare warme momenten.

De Holiday Collection is volledig gehuld in zwierige vlammen waarmee je ieder interieur betovert. Traditiegetrouw lanceert Diptyque ook dit jaar weer drie limited edtion geparfumeerde kaarsen. De frisse, fijne geur van de Sapin kaars doet je denken aan de geur van de kerstboom waar je natuurlijk immer blij van wordt De kaars Coton is zacht en schoon en mijn favoriet Ambre is nu in een grote versie verkrijgbaar.

ambre

Groot, groter, grootst

Groot niet groot genoeg? Dan is er de uitzonderlijk grote kaars Baies. De geparfumeerde kaars heeft een volume van maar liefst 5 kg en bevat negen lonten, zodat de dansende vlammen samen een waar vreugdevuur vormen.

Uiteraard zijn er de carrousels met geparfumeerde kaarsen in verschillende geurbelevingen om je te betoveren. Door de draaiende bedels, danst het licht van de vlam door de ruimte. Het kerstdiner wordt dit jaar extra bijzonder met de Scented Taper Candles. Deze dinerkaarsen verspreiden de heerlijke geur van Baies, Ambre en Feu de Bois en hebben het kenmerkende embleem van Diptyque als basis.

centerpiece

De Scented Wax Centerpiece mag deze feestdagen niet ontbreken als decoratie op tafel. Kortom, Diptyque zorgt ervoor dat iedereen tijdens de feestdagen warmpjes bijzit. Het is een echt luxecadeau en daarom mooi om aan iemand anders te gunnen. Je geeft geen product, maar een beleving, warmte en sfeer.

Diptyque is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en in de Amsterdamse boetiek aan de grachten.