Deze wonderbaarlijke foundation past zich aan je huidskleur aan

In beautyland vliegen de foundations je om de oren. Er is gelukkig een breed aanbod voor iedere huidskleur- en type maar wat als één potje volstaat voor iedereen? Medora Changing foundation belooft een foundation die zich aanpast aan de exacte kleur van je huid. Dit zorgt voor een natuurlijke dekking waarmee je oneffenheden en vlekjes wegwerkt en een super egale huid krijgt.

Op het moment dat de foundation in contact komt met je huid, verandert deze van kleur. Zo past ‘ie altijd perfect bij je huid. De foundation doet zijn werk goed, verdoezeld onzuiverheden en zorgt voor een perfecte glow.

Lees ook: De Mykonos guide! 

Hoe werkt deze wonderbaarlijke foundation

Meroda’s Changing Foundation bevat deeltjes die omhuld zijn. In contact met de huid en door frictie ontstaan de kleuren. Het resultaat blijft zestien uur mooi zichtbaar! Je brengt de foundation met de Build & Conceal brush aan, dit is een bizar fijne en zachte kwast. Met deze tool creëer je in no time een egale look. Naast het feit dat je opknapt, heeft het product ook een hydraterende en verzorgende werking. Je poriën raken niet verstopt! Verder is de foundation 100% dierproefvrij en vegan. Nog een extraatje: door de SPF-15 ben je ook beschermt tegen UV-straling.
wonderbaarlijke foundation
€ 29,95 30 ml