Deze uitspraken doet een succesvolle vrouw nooit!

Succesvolle vrouwen weten wat ze zeggen. Dit komt omdat ze weten wat de kracht van taal is. Deze uitspraken krijgen ze in ieder geval niet over hun lippen:

‘Ik weet het niet’ 
‘Ik weet het niet’ bestaat niet. De meest succesvolle vrouwen weten heus niet alles, ze zijn daarentegen wel heel nieuwsgierig. Als ze iets niet weten, willen ze het wel weten. Ze gaan op onderzoek uit, stellen vragen en observeren anderen. Dat is de clou!

Lees ook: grijp je kansen! 

Altijd ‘Ja’ zeggen
Het is een kunst om nee te zeggen. Veel vrouwen hebben hier moeite mee en lopen daarom tegen de lamp. Je kunt niet op drie plaatsten tegelijk zijn of met drie dingen tegelijk bezig zijn. Dus schep geen verwachtingen, ga niet voor de bijl, en zeg gewoon nee als iets niet lukt.

‘Het is niet eerlijk!’
Je hoort regelmatig dat het leven niet eerlijk is. Klopt, het leven is ook niet eerlijk en succesvolle vrouwen verwachten dat dan ook niet. Ze gebruiken al hun kracht om zich te focussen op zaken die ze wel kunnen veranderen en niet op dingen die niet eerlijk zijn. Daar ga je namelijk toch niks aan doen! Klagen is dus zonde van je tijd.

‘Ik werk 24 uur per dag’
Nee, niemand werkt 24 uur per dag. Zelfs ondernemers en directeuren aan de top eten, slapen en hebben behoefte aan liefde. Natuurlijk ben je in gedachten 24 uur per dag met jouw passie bezig, maar dat heet toewijding. Voor succesvolle vrouwen heeft vrije tijd prioriteit en is het een moment om zichzelf op te laden. Want wat heb je eraan als je oververmoeid en leeg achter jouw laptop zit? Precies.

‘Ik heb geen tijd’
We hebben allemaal 24 uur in een dag zitten. Het is aan jou hoe jij deze uren indeelt. Welke zaken hebben prioriteit? Wat is echt belangrijk? En wat kan best nog wel even wachten. Soms heb je inderdaad geen tijd meer over, dat is dan maar zo. De wereld wacht wel!

Quote silence is better than bullshit

Volg ons ook op Instagram!