De Fotona4D® laser is de crème de la crème als we het hebben over laseren voor huidverbetering

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Na een kuurtje krijg je een strakkere huid en jongere uitstraling. Zónder operatie of prikken. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Dit mogen we de crème de la crème onder de lasers noemen. Deze laserbehandeling is niet voor niets de favoriet van Kim Kardashian! BLOY is een van de weinige in Nederland die deze behandeling op de kaart heeft staan en daar wordt de wereld een beetje mooier van. Wij in ieder geval wel!

Want zo’n unieke Fotona4D® laserbehandeling willen we graag zelf proberen. Met het verstrijken van de jaren merken we dat er meer rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Deze levenslijntjes horen erbij en ouder worden is iets moois – we know, we know – maar iets gladder mag het wat ons betreft wel. Iedereen maakt daar eigen keuzes in en als je de natuur een handje kunt helpen, waarom niet? Bovendien worden ook couperose, pigmentproblemen en vaten in het gezicht verminderd door deze behandeling. Echt. Bijna alles om de huid te verbeteren is mogelijk!

In vier stappen een mooiere huid

Wat is een mooie huid? Daar mag ieder zijn eigen oordeel over vellen. Wij weten uit ervaring dat veel mensen op zoek zijn naar crèmes of behandelingen om de huid te verbeteren.  Met de Fotona4D® laserbehandeling ben je er in vier stappen.

Stap 1
De Fotona4D® behandeling begint in de mond, waar laserenergie wordt gebruikt om het verstrakkingsproces rond de mond en de kaaklijn op gang te brengen. Deze stap vermindert bijvoorbeeld expressielijnen zoals de neus-lip plooien en rimpels. Net zoals een filler, maar dan anders. De eerste stap vonden wij de meest venijnige. Je voelt het echt prikken aan de binnenkant van je mond.

Stap 2
Vervolgens worden, als aanvulling op de behandeling in de mond, diepere imperfecties zoals diepe lijnen en pigmentvlekken behandeld om een fijne textuur en egale teint te krijgen. Deze stap is niet pijnlijk, soms voelt het alsof er een elastiekje tegen je wang wordt geschoten.

Stap 3
Tijdens stap drie wordt de huid verwarmd om een verstrakkend effect te creëren, hierbij wordt de huid optimaal gelift en verstevigd.

Stap 4
De laatste stap is een laser peeling om de huid te verbeteren en imperfecties op het oppervlak aan te pakken. Hiermee is het mogelijk om fijne lijntjes te verminderen. Na deze vierde stap heb je wel een downtime van ongeveer drie dagen. De huid is rood en kan gaan schilferen. Ook is het belangrijk om direct zonlicht de eerste dagen te vermijden. In de zomer kiezen mensen er dan ook weleens voor om stap 4 over te slaan.

Wie mooi wil zijn heeft geduld nodig

Niemand ontspringt de dans: als je ouder wordt collageen afgebroken en dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en elasticiteit van de huid verslechteren. De meeste mensen willen dit proces vertragen en smeren daarom met allerlei dure tot minder dure crèmes. Een goede verzorging van de huid van buitenaf is enorm belangrijk maar wat als je de collageen productie vanuit de kern stimuleert? Klinkt logisch. De Fotona4D® laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen en spoort de huid aan om te herstellen waardoor kwaliteit en elasticiteit van de huid verbeteren. Wie mooi wil zijn geeft geduld nodig want de productie van collageen is een natuurlijk proces en dit kan drie tot zes maanden duren.

Al resultaat na één Fotona 4D® laser behandeling

Het volledige eindresultaat zie je pas na drie maanden maar, je merkt meteen verschil! Al na één behandeling ziet de huid er gladder en stralender uit. Bij de meeste laserbehandelingen heb je een kuurtje nodig maar als je bij deze behandeling al na een keer tevreden bent, is het mogelijk om te stoppen. Natuurlijk kunnen de experts je al voor de behandeling een prognose geven van het beoogde resultaat. Voor de een volstaat een behandeling en de ander heeft drie tot vijf behandelingen nodig. Dit is helemaal afhankelijk van het huidtype. Helaas zijn er nog geen blijvende behandelingen, zelfs na een facelift gaat het verouderingsproces van de huid door. Daarom is het aan te raden om iedere 18 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

 

Wil je meer weten? Kijk op de website van BLOY of boek een afspraak voor een intakegesprek.

Lees ook: duurzaam beddengoed voor schone slapers