3x favoriete yogamerken

Laat alles even voor wat het is en kom tot rust tijdens een yogasessie, elders of at home. Yoga is voor ons dé manier om te ontspannen en nu Studio Shemoves een zomerstop heeft, gaan we gewoon verder met online lessen. Soms gaan we zelfs voor een morning yoga work-out naar de hei, die nu overigens prachtig paars is! Dan wil je natuurlijk wel een een spetterende outfit voor de dag komen en deze yogamerken voorzien je van zo’n look.

En een yoga outfit kiezen blijkt zo eenvoudig nog niet. De ene broek is te kort (hello dutch girls met lange benen) en het andere topje knelt je oksels af waardoor je je een rollade voelt.

Terwijl de kracht van een goede outfit tijdens een work-out vaak wordt onderschat. Er goed uit zien (en je lekker voelen) tijdens het sporten geeft je zelfvertrouwen een boost en motiveert.

Dat weten wij na jaren yoga als geen ander en wij hebben onze outfits te danken aan deze merken.

3x yogamerken met mooie items

Dit zijn wat ons betreft de mooiste yogamerken voor jouw outfit.

Lululemon

Lululemon staat bekend om technische kleding en accessoires die hun oorsprong vinden in yoga en is nu uitgebreid met producten voor hardlopen, trainen en ‘casual’ lifestyle.  We love it! Vooral de topjes waardoor je een mooi decolleté krijgt (lang gezocht naar zo’n exemplaar!) en de leggings die tijdens een yogales of hardlopen boterzacht aanvoelen als een second skin. Mooi nieuws: sinds kort heeft Lululemon een tweede – grote – vestiging in Amsterdam, namelijk aan de Leidsestraat 32.

lululemon

Alo Yoga

De kracht van een goede outfit tijdens een work-out wordt vaak onderschat en celebs weten dit maar al te goed. Ze zijn vaak in de sportschool te vinden en veelal in een complete look van het merk: Alo Yoga. In deze items die ieder figuur flatteren, zie je er altijd charmant uit, zelfs als je enorm staat te zweten.

Lune Active

Een duurzaam merk van Nederlandse bodem is Lune Active. De lookjes draag je niet alleen in de yogales, maar ook ver daarbuiten. Op het Instagram account van Lune Active zie je hoe verschillende Nederlandse influencers hun look stylen. Veelzijdige items die je dus op diverse manieren kunt combineren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lune Active (@luneactive)

Lees ook: dit zijn onze lievelingsbloemen!