Zo maak je de badkamer duurzamer en plasticvrij

De badkamer is een oase van rust in huis, een plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Iedereen wordt steeds bewuster en wil op een duurzame manier zo fijn mogelijk leven. Waar we vroeger enorm veel plastic in de badkamer vonden, wordt dit lately stukken minder. De badkamer duurzamer en plasticvrij maken is namelijk helemaal niet moeilijk met dit fijne spul!

Waar de badkamer voorheen uitpuilde met plastic, wordt er door merken steeds beter nagedacht over verpakkingen. Shampoo, conditioner, tandpasta en make-up remover worden zorgvuldiger, duurzamer en knapper verpakt.

Maak de badkamer duurzamer en plasticvrij

Enfait zet de fijnste producten om de badkamer plasticvrij te krijgen voor je op een rij.

Foaming Body Wash – Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris streeft sinds de oprichting naar schoon (drink)water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd. Daarnaast willen ze alle producten zo duurzaam mogelijk en lokaal produceren. Een mooie missie met mooie producten. En sinds kort is er een nieuwe introductie: een Foaming Body Wash met concentrates. Met de nieuwe campagne “Tap Water, Make Magic” lanceert Marie-Stella-Maris een luxe douche product. Een duurzame én innovatieve aanwinst in beauty-land waar de badkamer ook nog van opknapt!

marie-stella-maris

Voeg thuis eenvoudig kraanwater en het concentraat toe aan de innovatieve design fles, pomp en creëer direct een magisch rijk en verzorgend schuim voor onder de douche. De tijdloze glazen fles is eindeloos te refillen met efficiënte 50 ml concentrates. Navullen met concentrates vermindert het vervoer van water, verpakkingsafval en daarmee CO2 uitstoot. Wat wil je nog meer?

Foaming Body Wash Bottle & Concentrate € 39,00

ORRIS Soap bar

Onmisbaar voor jouw selfcare ritueel: een soap bar van koudgeperste zeep, gecreëerd in de Provence met de fijnste oliën, boters en botanische ingrediënten. Door de zorgvuldige gekozen samenstellingen van de soap bars, ervaar je een therapeutische werking.

De geur en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een schoon gevoel zonder irritatie. Wij zijn fan van Le Soliste met gefermenteerd rijstwater waardoor de huid kalmeert, gevoed wordt en opheldert.

ORRIS Soap bar € 22

Le Domaine La Crème

Le Domaine is een bijzonder merk, ontstaan uit een toevallige ontmoeting tussen de familie Perrin en de Amerikaanse acteur Brad Pitt en het gedeelde verlangen om de schoonheid van de natuur te behouden. Met dit uitgangspunt kan het niet anders dan een mooi merk voor mens en milieu zijn.

La Crème van Le Domaine is een hydraterende crème die de huid voedt, verzacht en comfortabel laat aanvoelen. De moisturiser bevat een hoge concentratie GSM10™ en ProGR3™, twee gepatenteerde actieve ingrediënten die de tekenen van huidveroudering vertragen. De crème is daarnaast geformuleerd met verzachtend druivenwater, voedende miraval olijfolie, karitéboter en ayurvedisch plantenextract, wat tekenen van vermoeidheid tegengaat. Het resultaat is een soepelere huid dat er gladder, voller en uitgerust uitziet.

le domaine

De luxe verpakking is gemaakt om altijd te shinen en kan makkelijk hergebruikt worden met de prachtige houten handgemaakte dop uit de Franse bergen.

La Crème van Le Domaine via Skins €220