Andreas Trussat: celebrating yoginis & graceful ageing

Andreas Trussat geeft transformationele yogalessen met als doel: graceful ageing. Want mooi ouder worden, dat willen we allemaal! In zijn individuele en (op dit moment digitale) groepslessen haalt Andreas het beste in iedereen naar boven. Je gaat aan de slag met kracht, balans en flexibiliteit. Of het makkelijk is? Dat beweren wij niet. Wie met Andreas aan de slag wil, moet op z’n minst over een portie doorzettingsvermogen beschikken. Wanneer je écht de drive hebt en jezelf het beste gunt, dan ben je bij Andreas aan het goede adres.

Graceful aging is een onderwerp dat mij al jaren fascineert. Ouder worden we allemaal maar de manier waarop je veroudert, daar heb je zelf invloed op. Vroeg of laat worden er processen in gang gezet zoals hormoonschommelingen, een tragere stofwisseling, cellen die zich minder snel delen en afnemende spiermassa. Dit is de natuur. Zowel op mentaal als op lichamelijk gebied gebeurt er vanalles en het is aan jou hoe je het ouder worden vorm geeft.

Graceful ageing
Andreas moedigt je aan om het proces van ouder worden te omarmen én om fysiek en mentaal goed in je vel te blijven zitten. Een bewuste levensstijl, krachttraining en flexibiliteit zijn belangrijke factoren die hier een cruciale rol in spelen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met oefeningen die ervoor zorgen dat je lenig, soepel en slank blijft.

Celebrating Yogini’s
Sinds een aantal jaar kom ik wekelijks bij Andreas omdat ik merk dat mijn lichaam dit nodig heeft. Ik wil mezelf mooi en geaard houden door alle fases van het leven. Met een beetje hulp van Andreas lukt dat wel! Het is een fijn gevoel om op de mat aan de slag te gaan en na zijn lessen voel ik me letterlijk en figuurlijk lichter. En ik ben niet de enige! Op de website van Andreas lees je verhalen van verschillende vrouwen in verschillende fases van het leven. Eerlijk en inspirerend.