Alles wat je wil weten over de nieuwste Koreaanse beautyproducten

Koreanen zijn well-known in beautyland. Een aantal innovatieve beautyproducten voor serieuze skin issues zijn inmiddels ook in ons land verkrijgbaar. Vaak in een ultraknappe verpakkingen. Huidverzorging staat voor de Koreanen, waar de naturel look enorm populair is, voorop. Omdat er zoveel geïnvesteerd wordt in deze wondermiddeltjes is het niet zo gek dat plots iedereen erbij zwéért. 

Je krijgt er immers een stralende huid van. Maar die krijg je niet zomaar. Volgens de Koreaanse beautyleer zijn er een behoorlijk aantal stappen nodig in je skincare-routine. Deze producten zijn niet aan te slepen.

Marine Bio

marine pack

Marine Bio is een bedrijf dat zich focust op al het goede uit de zee. Ze hebben twee beautyproducten gelanceerd. Een zeep en een verkoelend masker. De zeep van Marine Bio bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en werkt antibacterieel door de spirulina. Het masker heeft verkoelende eigenschappen en bevat eveneens spirulina, dit is een essentieel ingrediënt voor een gezond immuunsysteem door de vitamine E, C, B6 en B3 an Adenosine. Dit laatste ingrediënt is een bouwsteen voor DNA en RNA.

Laundryoü
Schermafbeelding 2021-09-15 om 20.15.29

De producten van Laundryoü zijn niet aan te slepen! Vooral omdat ze goed in jouw dagelijkse routine passen. De reinigings pads zijn bijzonder omdat ze twee werkzame kanten hebben, een zachte kant en een getextureerde kant. Met de ene zijde reinig je je gezicht van make-up, dode cellen en luchtvervuiling. De tweede zijde heeft een hoge bacteriële werking waardoor je 99% van alle bacteriën op jouw gezicht dood. Ook fijn: het potje waar je dagelijks naar kijkt, ziet er gezellig uit in je badkamer.

Rexri

Rexri

Rexri is eco-friendly, heeft milde producten met voornamelijk plantaardige ingrediënten die super werkzaam zijn. Een van de belangrijkste ingrediënten is ‘Seanggidan’, bekend vanuit de oude Koreaanse geneeskunde. Seanggidan onstaat uit verschillende plantextracten zoals gingseng en het heeft veel positieve eigenschappen voor een mooie huid.

Elakoko

Elakoko

Elakoko heeft een productlijn gebaseerd op Noni fruit. Noni fruit werkt verzachtend en kalmerend maar het is ingewikkeld om er een cosmetica product van te maken. Elakoko deed het en iedereen wil het! De fruitige gel voelt fris aan en reinigt de huid enorm.

Aquvo

Aquvo

Een masker met een ampul vol ingrediënten is niet mis! Waarom? Omdat je, wanneer je de ampul breekt, het beste van het beste krijgt. Het masker is gedrenkt in unieke ingrediënten die super vers en werkzaam zijn gebleven om jouw huid te verzorgen. Er zijn drie verschillende maskers: verhelderend, vochtinbrengend en liftend. Probeer eens wat!

Pibu Pibu

pibu pibu

Alleen al voor de mooie verpakking wil je dit product aanschaffen. Pibu Pibu gelooft in de filosofie dat de huid ons beschermt tegen invloeden van buitenaf, behalve wanneer je onder de douche staat. Dan opent de huid zich en neemt het ingrediënten in zich op. Op dit moment heeft Pibu Pibu een shampoo en een bodywash, twee basis vloeistoffen die gemengd worden met actieve ingrediënten uit een ampul. De bestseller is er een tegen haarverlies. Kun je nagaan hoe werkzaam de ingrediënten zijn.