Akke Marije Marinus: de Friese schone won Holland’s Next Top Model en lanceerde een eigen parfum

Ongeveer een jaar geleden stond het leven van de Friese Akke Marije Marinus op z’n kop toen ze Holland’s Next Top Model won. In een rap tempo klom de knappe Friezin omhoog en afgelopen week lanceerde ze haar eigen parfum. Dit is uniek want er zijn maar weinig modellen die aan het begin van hun carrière al geur op hun naam hebben staan.

Tijdens de lancering van het parfum maakt de bloedmooie Akke Marije Marinus haar entree te paard. Dit niet zonder reden: als boerendochter is ze namelijk groot liefhebber van paarden. Tijdens de opnames van de campagne in Ibiza, had ze meteen een klik met de fotograaf, die dezelfde passie voor dieren deelt. Fotografe Nicole vertelde aan Akke dat ze zelfs een uitgemergeld paard van de slacht had gered en dat raakte het model enorm. Een deel van de opbrengst van het parfum ‘Its me Akke Marije’ gaat daarom naar Nicole zodat ze nog meer dieren kan helpen. Mooi en betekenisvol werk en een lief gebaar van Akke die laat zien dat ze niet alleen ontzettend knap maar ook heel lief is.

Dit laatste wil ze graag zou houden want in een snelle wereld waar alles in een rap tempo gebeurt, heeft ze gemerkt dat het belangrijk is om vooral zichzelf te blijven. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen want Akke: je bent een mooi mens!

Its Me Akke Marije prijs 19,95

Its Me Akke Marije prijs 19,95


Het parfum is exclusief verkrijgbaar bij The Sting, 3 Cotton Club winkels en vanaf oktober online bij www.TheModelhouse.tv