Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium Hotel

Even ontsnappen aan het dagelijkse leven. Wie wil dat nou niet? Geen mens kan zonder ontspanning en wij weten waar je dat het het beste kan doen: ultiem ontspannen. Het Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium Hotel in Amsterdam is een oase van rust middenin de stad. Nu het buiten herfstachtig en guur wordt, wil je hier naar binnen. Deze verborgen parel, onder de lobby van het hotel heeft maar liefst 1000m2 aan sport & wellness faciliteiten.

De naam Akasha staat voor de vier basiselementen van de natuur: vuur, water, lucht en aarde. We kunnen niet zonder deze elementen en bij Akasha vind je ze terug in de vorm van de gym (vuur), de yogastudio en behandelingen in de spa (lucht), het zwembad (water) en een organic bar (aarde).
yoga akasha
Lichaam en geest
Akasha leden kunnen wekelijks terecht voor jouw work-out in de gym, met of zonder begeleiding van een personal trainer. De apparaten zijn de beste, daar is geen twijfel over mogelijk. De sfeer om te sporten is perfect. Er is een aparte yogaruimte waar je groepslessen kunt volgen. Of je je nu wilt verdiepen in yoga, pilates of meditatie. De beste teachers staan voor jou klaar.

conservatorium

In het water
Na een behandeling in de spa of een intensieve work-out is een plons in het zwembad niet verkeerd. Het zwembad is ruim en heeft ook genoeg plekken om te relaxen. Momenteel is het zwembad alleen toegankelijk voor Akasha leden en hotelgasten. Vergeet niet van te voren te reserveren! In een aparte ruimte bevindt zich ook nog een speciaal Watsu-bad waar je een Watsu behandeling kunt ondergaan.

spa akasha

Holistisch behandelmenu
Wanneer je een behandeling boekt kun je kiezen uit een selectie aan signature treatments, facials, manicures, pedicures, hydrobehandelingen en massages die in één van de zeven behandelkamers worden uitgevoerd. Wij vinden het Akasha Holistic Wellbeing Centre dé plek waar je je superrelaxed kunt laten masseren. Een massage door professionals met heerlijk ruikende producten. Gewoon even niets doen, investeren in jezelf: doe het. Je voelt je helemaal zen naderhand!

Kijk op de website wat de mogelijkheden zijn en reserveer een plek.