3 x zen je vakantie beginnen

Op zich is er niks mis met een tijd lang hard werken. Als je iets wilt bereiken moet je. Het enige ding is: je hebt het wel altijd druk, drukker, drukst. Vooral met een vakantie in het vooruitzicht. Komt dat gedoe er ook nog eens bij, waar ga je heen? Krijg je je werk af? En wat neem je mee? STRESS!

En op vakantie ben je dan ook weer druk, je wilt vanalles zien. Tenzij je op het strand ligt. Maar zelfs dan is een goede voorbereiding het halve werk. Verzorgde voetjes, een bruine teint en geschoren benen zijn aan te bevelen. Doen wij. Zen en goed verzorgd op vakantie gaan is namelijk het allerfijnste wat er is, en daar moet je wat voor doen. Dus vooruit: we delen onze tips.

De wetenschap spreekt: we moeten twee keer per dag slapen!

Feet spoiled
Op vakantie lopen wij vaak op blote voeten. Niet op straat, maar thuis en nog liever op het strand blieven wij geen schoeisel. Het is stukken minder warm zonder schoenen en lopen op blote voeten kan je lichaam beter in balans brengen. Zorg er alleen wel voor dat jouw voeten er piekfijn uitzien. Wij laten dat doen bij de Soap Treatment Store in Amsterdam. Heerlijk met een mok thee je voeten laten scrubben, masseren en de nagels lakken tot in perfectie is een best plan. Vergeet vooral niet een Callus Killer mee naar huis te nemen, dan blijven je voeten ook na de behandeling zijdezacht!

callus killer
Callus Killer, €18,95 Soap Treatment Store

soap treatment store

Scrub je huid
Niet vergeten voordat je de zon in gaat: scrubben. Een scrub kun je prima zelf brouwen met kokosolie, suiker of zout en wat vitamine E-olie. Voor de geur kun je nog wat essentiële olie toevoegen. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd waardoor de huid weer gaat glanzen en zachter aanvoelt. Ook wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld en verbeterd de doorbloeding. Vergeet ook je gezicht niet. Het is beter als je een fijnere scrub gebruikt, bijvoorbeeld die van Madara Natural Skincare. Hun rijke, op olie gebaseerde scrub verandert tijdens het reinigen in een delicate melk die de huid op zachte wijze reinigt, verzacht en vernieuwt zonder de vochtbalans te ontregelen. Dat laatste moet je niet hebben in de toch al brandende zon. Je bruine tint blijft langer zitten!
Schermafbeelding 2016-06-17 om 22.05.36

Neem een massage
Wij zijn er zwaar van overtuigd dat een massage een moetje is. Liefs een keer per week, maar ’t kost wat, dus doen we het alleen wanneer onze bankrekening het toelaat. Een massage is zó het geld waard. We schreven er al eerder over en het is goed voor je huid, je ademhaling en doorbloeding. Je kunt het ook bij jezelf doen. We geven toe: het is minder fijn, maar een gezichtsmassage voor het slapen verbetert bijvoorbeeld de bloedsomloop en verjongt je huid. Want rimpels? Dat wil je dus niet.