3 kristallen die je op je bureau wilt hebben

Mijn collectie kristallen groeit snel. Wat begint met een rozenkwarts voor een beetje liefde groeit uit naar een collectie met lapus lazuli, groene calciet, witte calciet en aquamarijn in een mum van tijd. Wie er eenmaal aan begint weet dat kristallen je gevoel van wellbeing vergroten. Het is niet alleen de schoonheid van kristallen maar ook de magische kracht en jouw eigen intuïtie die bepalen welke stenen je met je meedraagt. Afhankelijk van de kristallen die jij kiest, komen er mooie dingen op je pad. Deze stenen zijn in ieder geval goed als je je carrière doelen na wilt streven.

Heldere quartz
Ben je snel afgeleid? Dan helpt een heldere quartz je om gefocust te blijven. Het maakt je hoofd helder en je krijgt je prioriteiten weer scherp. Voordat je de quartz op je bureau legt, houd je hem in je hand terwijl je zegt, “Ik koester deze quartz voor mentale focus.” Maak een to-do lijst en dit is tevens de beste plek om de quartz te bewaren!

Amethyst
Tijdens onvermijdbare stressvolle situaties helpt amethyst je om te ontspannen. Het kalmeert je gedachten en zintuigen. Houd de amethyst in je handen terwijl je zegt, “Ik koester de amethyst om meer rust in mijn hoofd te krijgen.” Plaats de steen dan op je bureau en gebruik hem wanneer je hem nodig hebt.

Rozenkwarts
De zachte energie van een rozenkwarts helpt je om lief te zijn tegen jezelf en je collega’s. Of je nu een fout maakt of teleurgesteld bent in een ander, door de rozenkwarts benader je situaties op een andere manier. Met meer liefde. Houd de rozenkwarts in je handen terwijl je zegt: “Ik heb deze rozenkwarts voor meer liefde.” Zodra je merkt dat iemand negatief oordeelt of onnodig kritisch is, verbind je jezelf met de steen.