Zien: Expositie ‘Connecting Time’ in Moco Museum

Kunst kieken is de beste manier om je weekend te spenderen. Zin in een mix van verschillende disciplines? In het Moco Museum waan je je in de verdraaide werkelijkheid. De kunstenaar Daniel Arsham vang verleden, heden en toekomst in fictieve archeologie en dat zorgt voor bijzondere beelden. De Expositie ‘Connecting Time’ is een samensmelting van architectuur, design, mode, film, beeldhouwkunst en fine art.

Het Moco museum is het eerste Nederlandse museum waar het werk van Daniel Arsham te zien is. De New Yorkse Kunstenaar is ooit begonnen als succesvol podiumontwerper, begon zijn eigen architectenbureau Snarkitecture en ging samenwerkingen aan met gerenommeerde kunstenaars, muzikanten, designers en merken. Zo is hij de eerste en enige ‘artist in residence’ van Adidas en kreeg hij veel bekendheid door zijn recente samenwerking met Pharrell Williams.

moco

De expositie is tot eind september 2019 te bewonderen in het Moco Museum waar eerder iconische internationale werken van bekende internationale kunstenaars te zien waren zoals Banksy, Andy Warhol, Salvador Dalí en Roy Lichtenstein.