Winactie: Gezond festivallen tijdens Healthy Fest

Jan en alleman is altijd maar druk druk druk. We moeten zoveel. We moeten van alles. Maar hoe lekker is het om eens een dagje of zelfs een weekend lang quality time voor jezelf en met vrienden te hebben? Om dat koppie op standje ‘uit’ te zetten? Healthy Fest comes to the rescue. Lekker die telefoon laten voor wat-ie is en puur focussen op workouts, relaxen, gezond eten en je buddies. Let’s go!  

Healthy Fest: Mind & Body Boost

Voor het vierde jaar op rij wordt Healthy Fest georganiseerd. Neerlands gezondste, meest energieke festival waar trends op het gebied van sport, mind en food met elkaar worden geblend tot ‘break for your mind, and a boost for your body’ cocktail. Verwacht een festival waarvan je niet compleet van de kaart, uitgeblust thuiskomt. Neen. Bij Healthy Fest kan jij je batterij gaan opladen. Het is festivallen en weer doorgaan. Ga energieker naar huis dan dat je arriveerde. Ach en die spierpijn ben je zo vergeten. Of niet. Maar dat is het vast waard.

Van 21 t/m 23 juni is Center Parcs De Eemhof in Zeewolde the place to be voor deze actieve happening. Of je nu het hele weekend of een dagje in sportieve festivalsferen wil vertoeven, dat is aan jou. Vervelen ga je je zeker weten niet. Het hele weekend kan je namelijk uit zo’n 100 verschillende activiteiten kiezen. Mix & mingle er flink op los om je eigen ideale fit-food-mind-programma samen te stellen.

Over het programma gesproken. De organisatoren hebben niet stilgezeten. Ga bijvoorbeeld lekker los met Carlos (personal trainer van de BN’ers), doe een hippe barre-workout (vast onderdeel in de sportroutine van veel Victoria Secret modellen), zoek je grens op met workout-hero Arie Boomsma of go w/ the flow met een yin yogasessie. Je ziet het al, bij Healthy Fest zijn ze van alle markten thuis. En niet getreurd als je in het dagelijks leven het sportgen niet echt in je hebt zitten. Voor zowel de ervaren als beginnende sporter is de keuze aan activiteiten reuze. Klik hier voor meer festivalinformatie.

Winactie Healthy Fest

Zie jij het wel zitten om samen met je buddy gezond te festivallen op zaterdag 22 of zondag 23 juni? Dat kan! Wij mogen namelijk 4×2 tickets weggeven om een sportief dagje inclusief festival touch met je +1 te hebben. En daar hoef je je amper voor in het zweet te werken. Het enige wat je hoeft te doen, is mailen naar enfait@madpac.com met welk fitboy of girl (in de dop) + welke dag (zaterdag 22 juni of zondag 23 juni) jij naar Healthy Fest zou willen gaan.

Fingers crossed, en wie weet spot ik je daar binnenkort in je sportieve kloffie! De winnaars maken we dinsdag 23 april bekend.*

Photo credits: Floris Heuer

* De namen en e-mailadressen van de winnaars worden gedeeld met Media Tornado, de organisatie die deze winactie mogelijk maakt. Vanzelfsprekend worden die gegevens niet voor andere doeleinden dan de Healthy Fest winactie gebruikt.