Deze wijn drink jij het liefste volgens jouw sterrenbeeld

De Astro Twins hebben áltijd gelijk als het op sterrenbeelden aankomt, dus als ze het hebben over wijn geloven wij ze meteen. Vanaf nu kies jij jouw wijn niet meer op basis van smaak maar match jij ‘m met jouw sterrenbeeld. Drie keer raden wie er alleen maar champoepel drinkt…

aquarius
Waterman
Jij drinkt het liefst een biodynamische wijntje. Watermannen proberen namelijk regelmatig nieuwe dingen en als het even kan met oog op duurzaamheid.
vissen
Vis
Vissen verzuipen niet in de slechte bocht maar kiezen zorgvuldig een alternatief voor champagne. De Pétillant / vin naturel is een tikkeltje pittig en dat past perfect bij jouw persoonlijkheid.
ram
Ram
Drinkt het liefste oranje wijn. Gewoon omdat deze lekker opvallend is en de Ram valt nou eenmaal graag op! De uitspraak: ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ gaat niet voor jou op en daar drink jij op!
stier
Stier
Houdt wel van een glaasje Barolo, de ‘koning der wijnen’. Stieren genieten van het goede leven en een kruidige, fruitige wijn die maar liefst drie jaar opgeborgen heeft gelegen past daar goed bij.
1455718229-1437772793-delish-zodiacwine_gemini
Tweelingen
Een goed glas Chenin Blanc is net zo veelzijdig als jij zelf. Iedere slok smaakt verfrissend met de appel, honing en oranjebloesem die duidelijk aanwezig zijn.
kreeft
Kreeft
Kreeften zijn niet zo benaderbaar maar als ze je eenmaal in je hart sluiten, zijn ze de meest liefdevolle en warme persoonlijkheden. Net als een glas Zinfandel dat minimaal dertig minuten moet decanteren om goed tot z’n recht te komen. Dan pas proef je de bessen, het zoethout en ervaar je een warme afdronk…
leeuw
Leeuw
De leeuw viert letterlijk alles in het leven en houdt wel van een parteehhh. Wat is nou een feestje zonder bubbels? Ja. De leeuw staat het liefst te shinen met een goed glas champagne in de hand.
maagd
Maagd
Maagden zijn gevoelig, perfectionistisch en hebben aandacht voor details… de Pinot Noir past perfect bij deze eigenschappen. Pinot Noir wordt gemaakt van kwetsbare druiven waardoor het productieproces zeer fijntjes verloopt. Voorzichtig nippen maagden van dit lichtje rode wijntje.

weegschaal
Weegschaal
Riesling gaat er goed in. Niet omdat ‘ie zo zoet is, gewoon omdat dit wijntje overal bij past. Net als de weegschaal…
schorpioen
Schorpioen
Nippen elegant aan een goed glas Cabernet Sauvignon, gewoon omdat deze wijn net zo sensueel is als de schorpioen zelf.
boogschutter
Boogschutter
Drink het liefste een Teran, een volle Sloveense wijn met een unieke smaak. Hij proeft naar pruim en ijzer, wedden dat je dat nog nooit eerder hebt ervaren? Deze wijn wil je delen! Daarom is ‘ie perfect in een groep… en omringt met mensen voel jij je opperbest.
steenbok
Steenbok
Oh oh ooo… kom maar hier met de Bordeaux! Deze wijn is net zo tijdloos en klassiek als jouw smaak. Als steenbok kun jij een beetje kwaliteit wel waarderen en de volle, op eikenhout gerijpte Bordeaux stel je nooit teleur.

Was 2016 een onstuimig jaar? Dat ligt vast aan Saturnus.