De volle maan in leeuw brengt energie, moed en passie

De volle maan van 9 februari staat in het teken van de leeuw en deze energie is erg aanwezig. Leeuwen houden van aandacht en zijn over het algemeen uitbundig. Haal kracht uit de energie die deze volle maan met zich meebrengt. Emoties zullen heftiger zijn maar deze lijden je uiteindelijk wel naar een voor jou belangrijk doel.

De kans is namelijk groot dat dromen of doelen waar je al tijden voor knokt, eindelijk in zicht komen. Knap want je hebt het zelf zover geschopt en dat vergt passie en doorzettingsvermogen. Blijf wel realistisch en stort je niet zonder na te denken in het diepe. Gelukkig helpt deze maan je ook om situaties voorzichtig te benaderen.

Emoties en instinct
De krachten van de volle maan versterken emoties en intuïtie. Gebruik deze om uitdagingen op het gebied van relaties op te lossen. Bepaalde personen kun je maar beter loslaten terwijl anderen wat meer aandacht verdienen. Deze maanfase is ideaal om de balans op te zoeken. Niet alleen op het gebied van relaties by the way… Probeer ook je werk en thuissituatie meer in balans te krijgen. Je innerlijke belevingswereld en de realiteit.

Oplaaiend vuur in je ziel
Wanneer je de balans opmaakt op verschillende vlakken in je leven en dingen loslaat, is er niets meer waardoor je innerlijke vuur dooft. Dit oplaaiende vuurtje zorgt voor moed. We worden eraan herinnerd dat we het leven moeten ervaren en niet controleren. Hierdoor vind je nieuwe motivatie om diepgewortelde verlangens te uiten en daardoor creëer je een betere versie van jezelf.