VITAMAMA: alle vitaminen voor moeders in één potje

Kennen jullie het merk VITAVIVA al? Wij zagen de potjes supplementen staan in een van onze lievelingswinkels: de Archive Store in Amsterdam. Hier wil je alles hebben omdat het mooi is maar de VITAMAMA is vooral erg nuttig en gezond. Zwangeren vrouwen letten goed op hun gezondheid. Al lukt het niet altijd om groenten en fruit te eten. Sterker nog: sommige vrouwen krijgen een grote afkeer tegen groenten en fruit!

Een pot vitaminen is dan mooi meegenomen om tekorten aan te vullen. De meeste zwangeren weten dat er een heel scala aan vitaminen bestaan om je zo gezond mogelijk door de zwangerschap heen te loodsen. Allemaal dure potjes vol pillen die VITAMAMA in één pot heeft gebundeld. Een heuse boost waar je al voor de zwangerschap mee kunt starten en ook tijdens het geven van borstvoeding zijn de supplementen waardevol.

VITAMAMA

VITAMAMA is een pot met daarin voor het gemak voorgesorteerde porties vitaminen die je ondersteunen tijdens de zwangerschap. Zo heb je niet 3 of 4 verschillende potjes maar alles in één! Hoe handig is dat?

3 x een multivitamine

1 x een probiotica

1 x Calcium / Magnesium

1x Organic Flaxseed Oil

Multivitaminen zorgen voor een shot essentiële vitamine en mineralen waardoor je alles wat goed voor je is binnenkrijgt.

Daarnaast is Foliumzuur onmisbaar tijdens de zwangerschap en VITAMAMA bevat 400mcg wat de aanbevolen dagelijkse hoveelheid is.

Calcium / Magnesium: Calcium is een van de belangrijkste mineralen om in te nemen tijdens een zwangerschap. Het is een belangrijke bouwsteen voor botten en tanden en in VITAMAMA vind je 450 mg als dagelijkse dosering.

Vitamine D is net als calcium erg belangrijk. Het is nodig voor de groei en ontwikkeling van de botten en het geeft het immuumsysteem een boost.

Lijnzaad olie is een vegan product waarin je Omega 3, 6 & 9 vetzuren vindt. Deze verkleinen de kans op vroeggeboorte en zorgen voor een gezonde werking van hart en bloedvaten, de hersenen en de ogen bij de moeder. Ook zou het de motoriek van de baby verbeteren.

Probiotica zijn levende bacteriën die van nature in de darmen voorkomen en die zorgen voor een optimale darmflora.

VITAMAMA, €38,04 voor 30 doseringen