U vraagt, Vinobox levert! De lekkerste wijnen met een wijnabonnement

Sinds we veel rundum hause blijven, zijn we op zoek naar ervaringen thuis. We helpen de horeca een handje door met grote regelmaat eten te bestellen maar een wijntje is ook welkom. En toen was daar de Vinobox, een wijnabonnement waarmee jij maandelijks een doosje zorgvuldig geselecteerde wijnen toegestuurd krijgt, gebaseerd op jouw smaak.

Twijfeld voor het wijnschap in de supermarkt ijsberen is nergens voor nodig, de Vinobox weet wat jij lekker vindt. En vooral wat jij lekker gáát vinden. Altijd dezelfde wijn is ook zo saai en een nieuwe wijn kiezen is niet voor iedereen weggelegd. Voordat je het weet heb je weer een doosje bocht in geslagen. In een restaurant is daar de sommelier die je verrast met nieuwe smaak sensaties en thuis regelt de Vinobox jouw wijnproeverij.

Vinobox
Er is niet één Vinobox, er is aan alle smaken en portomonees gedacht. De prijs van je box hangt af van de hoeveelheid flessen: 3 of 6. Ook betaal je meer voor complexe wijnen dan voor toegankelijke. Vanaf €29,95 per maand heb je bijvoorbeeld 3 toegankelijke flessen wijn. Dan is er nog de keuze: wit, rood of rosé. Of een combinatie van wit & rood, rood & rosé. Wat je maar wilt! Daarna kies je voor ongecompliceerde wijnen die makkelijk wegdrinken, toegankelijke wijnen met wat meer diepgang of complexe wijnen voor een waar smaakavontuur. We zeiden het al: voor ieder wat wijns -eh – wils.

Wijn app

Wijn om blij van te worden
Wij ontvingen een box met daarin drie complexe wijnen, want ja wij proeven graag alles wat ingewikkeld is. De witte wijn in onze box is de La Flor De Margot Blanco. Een knapperige, lichte biodynamische wijn met de intensiteit van citrusfruit en mooie witte bloemen. De wijn komt van Adega Valdavia, een kleine familie-bodega gelegen in het dorpje Cuñas, in de vallei van de Avia Rivier. Dan naar rood. Een tongstrelende IIurce Angel Garnacha. Een kersenrode wijn met een vleugje violet. In de mond proef je zelfs een beetje toffee. De wijn is afkomstig van het landgoed Rihuelo in de omgeving van Alfaro en wordt gesnoeid volgens een snoeimethode die de Romeinen al toepasten. Dan, tot slot: een rode Lynx Petite Sirah Zinfandel uit Californië. De Petite Sirah druiven van de wijngaarden in Clarksburg zorgen voor verschillende smaken. Van zwart fruit tot chocolade en zoethout. Deze volle wijn is onze favoriet en we hadden hem never nooit niet willen missen.

Geef eens wijn weg
Vinobox is natuurlijk heerlijk om zelf van te genieten maar het is ook een perfect cadeau voor een ander. Hoe leuk is het om een complete wijnreis te krijgen? Met wijnen én het verhaal achter de wijn. Dit alles verpakt in een speciale doos vergezeld door een persoonlijke boodschap. Dit wil je.

Kies hier jouw abonnement!