Très chic dineren bij Cecconi’s in Amsterdam

Niet vaak sta ik te popelen tot een restaurant de deuren opent, maar voor Cecconi’s Amsterdam is dit een ander verhaal. In Amsterdam is de keuze voor een restaurant ruim maar er zijn lievelingsplekken en dit wordt er zo een. Een beetje jammer dat ik niet meer om de hoek woon maar wel de moeite waard om een end voor te reizen: Cecconi’s, een klassiek Italiaans restaurant in het Amsterdamse Soho House.

Het Soho House Amsterdam opende eerder dit jaar de deuren in het voormalig universiteitsgebouw Bungehuis op de Singel en is een knappe plek waar je kunt logeren, zwemmen, borrelen, dansen en binnenkort ook dineren. Soho House is een exclusieve membersclub waar je vanaf 125 euro per maand lid van kunt worden. Mits je voor een membership in aanmerking komt want de club is gericht op creatievelingen uit de kunst, mode en mediawereld. Een ding moet je weten: foto’s maken mag niet in verband met privacy. Best jammer want het klassiek huiselijke interieur is perfect voor een kiekje. De mix tussen antiek en op maat gemaakt meubilair, de originele elementen zoals de vloeren en glas-in-lood ramen zijn beeldig! De verwachtingen voor Cecconi’s zijn dan ook hoog geschapen.

Cecconi’s
Je hoeft geen lid te zijn om in het restaurant een kijkje te nemen of een hapje te eten. De Italiaanse keuken is voor iedereen toegankelijk en zeker de moeite waard. Cecconi’s wordt een mekka voor fijnproevers die houden van het ouderwetse gevoel van luxe. Het perfecte avondje uit met manlief, misschien wel een nachtje logeren in het hotel na het diner? Rollend je bed in! Klinkt als een heul goed plan voor onze 1 year anniversary na de bruiloft. Maar ook met vriendinnen of collega’s wil je gewoon hier zitten. Niet meer nadenken, hier wil je zijn!

cecconis-3501

Spuistraat 210,
1012 VT, Amsterdam

OPENING HOURS
Maandag tot woensdag
17.00 – 00.00 diner

Donderdag tot zaterdag
17.00 – 1.00 diner

Zondag
11:00 – 17:00 Brunch
17:00 – 00:00 Diner

Lees hier meer over het Soho House Amsterdam