Treedom: geef met kerst een boom terug aan de wereld

Treedom verdient aandacht vinden wij. Dit initiatief is namelijk duurzaam en tevens het perfecte kerstcadeau. Het Italiaanse bedrijf Treedom stelt je in staat om met één klik een boom te planten, de impact van deze boom te volgen en de lokale economie te steunen. Wij zijn inmiddels de trotse eigenaar van een boom! Wil jij de wereld ook een stukje groener maken?

Treedom plant bomen over de hele wereld en dit heeft positieve gevolgen voor het milieu. Bomen zijn goed omdat ze CO2 absorberen, zuurstof produceren, goed zijn voor de biodiversiteit en grondvervuiling tegen gaan. Dit zijn slechts een paar voordelen van een boom!

Treedom

Wanneer je een boom koopt of cadeau doet, word je precies op de hoogte gehouden van wat er gebeurt met je boom. Je volgt op de voet waar de boom wordt geplant en de boom krijgt een eigen website. Zo kun je met eigen ogen zien wat de impact is op de natuur en voor lokale boeren.

Op de website van Treedom zijn diverse bomen verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Van kleine bomen tot grote bomen! Het fijne is dat je meteen ziet wat de impact van de boom gaat zijn. Bomen maken zichzelf zeer nuttig en zijn allemaal uniek en waardevol. Zo is de limited edition mango boom zeer geschikt om de lokale bevolking van zijn vruchten te voorzien. Daarnaast worden wortels, pitten en bloemen gebruikt om traditionele cosmetica van te maken.

Doe een lief, geef een boom!

Lekkere luistertip: The Green Girls Club Podcast.