Pulitzer Garden: aanschouw een roze couture kerstboom van Claes Iversen

December vinden wij een feestmaand and we LOVE every bit ervan. Al helemaal bij hotel Pulitzer in Amsterdam! Daar wordt jaarlijks een gigantische kerstboom onthult en dit jaar is het er een met een roze strik. Nouja, meerdere strikken en andere mooie roze ornamenten, ontworpen door niemand anders dan Claes Iversen, de modeontwerper die ook creaties voor Máxima maakt.

Jaarlijks wordt de binnentuin van hotel Pulitzer Amsterdam omgetoverd tot de Pulitzer Winter Garden en daar hoort uiteraard een boom bij. Deze boom is niet de minste en we kunnen zelfs wel stellen: de grootste van Amsterdam. Altijd mooi maar dit jaar extra elegant door de creatieve decoratie van Claes Iversen. Mooi roze is ABSOLUUT niet lelijk en als je in de buurt bent moet je de boom zeker bewonderen. “Er zijn geen grenzen aan het versieren van een boom, alles mag en alles is mogelijk” zegt Claes Iversen over zijn uitbundige creatie.

claes iversen

Naast een 10 meter hoge boom is de binnentuin tijdelijk ook voorzien van winterse verwarmde zitjes met dekens en lampjes. Knus, sfeervol en oh zo romantisch.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pulitzer Amsterdam (@pulitzer.amsterdam)