PACK’D: organische supplementen in een mooi jasje

Ben jij ’s ochtends en ’s avonds ook zo aan het hannesen met pillen en potjes? Ik wel. Je hebt twee soorten mensen: pillenslikkers en mensen die er het nut niet van inzien. Door de jaren heen ben ik me gaan oriënteren op supplementen omdat ik mezelf energieker wilde voelen. Baat het niet schaadt het niet was mijn idee. Inmiddels kan ik niet meer zonder mijn dagelijkse portie Omega3, magnesium, vitamine C en noem het maar op!

Bijslikken zorgt ervoor dat ik me beter voel maar ik heb wel zorgvuldig met behulp van een orthomoleculair therapeut, hormoonfactortrainer, voedingscoach en darmtherapeut supplementen uitgekozen. Ieder mens heeft andere behoeften maar er zijn een aantal essentiële supplementen waar iedereen baat bij heeft. Een totaalpakket waardoor je meer energie ervaart en een boost geeft aan je immuunsysteem, botten en brein. En het mooie is: PACK’D heeft samen met voedingsdeskundigen de beste supplementen samengesteld en alvast voor jou in porties verpakt. Zo weet je dagelijks waar je aan toe bent en hoef je nooit een dag over te slaan! Want een zakje supplementen neem je ook makkelijk mee op reis.

Dusk till Dawn
De supplementen van PACK’D komen eens per twee weken in een sjieke doos bij jou in de brievenbus. In de verpakking vind je zwartblauwe packs met verschillende tabletten en capsules; één portie voor in de ochtend en één portie voor in de avond. Greens, Bones, Immune & Digest zorgen voor een extra gezondheidskick; Focus, Active & Omega stimuleren je fysieke en mentale prestaties. Op de website van PACK’D kun je precies zien wat er in jouw box zit. Van magnesium en Omega tot spirulina and chlorella, you’ve got it all!