Onze favoriete wellness apps

We zijn druk in de weer met onze gezondheid en dat kan soms best moeizaam gaan. Hoe kun jij je healthy gewoontes eenvoudig onder de knie krijgen? Zo dus: met moderne techniek en deze wellness apps aan onze zijde zijn we slechts een knop verwijderd van allerlei tips en tricks.

#1Happify: Happify bevat alle ingrediënten voor duurzaam geluk! Yes, jaren van onderzoek zijn compact verpakt in deze app met activiteiten en games voor meer blijheid.

#2 Runkeeper: Deze app zorgt ervoor dat jij de deur uit gaat om eens flink te gaan rennen, fietsen of wandelen. Alles wordt keurig bijgehouden zodat jij precies ziet wat jij aan lichaamsbeweging doet. Reuze motiverend!

#3 MyFitnessPal: Blijf de baas over je gezondheid! Deze app zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van jouw lichaamsbeweging, eetpatroon, vochtbalans en gewichtsverlies. Hierdoor blijf jij jezelf trouw.

Bijhouden: een healthdagboek voor je gezondheid.

#4 Sleepcycle: Deze slaap app houdt je in de gaten gedurende de nacht. Tegen de ochtend, als je licht slaapt, wordt je langzaamaan gewekt. Het is de right timing die ervoor zorgt dat je heerlijk ontwaakt.

#5 Simply Being: Deze app maakt je hoofd leeg. Het is een gids voor meditatie en aanwezig zijn in het hier en nu. Handig! Want ons koppie zit vaak propvol…

Zuurpruimen, opgelet: zo krijg je een perfect alkalisch lichaam!