Ontbijten, borrelen of dineren bij Brooks Amsterdam

Laats was ik op de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Eerlijk gezegd kom ik daar niet heel vaak omdat ik hartje centrum woon. Ik had daarom nog nooit van restaurant Brooks gehoord en het zit er toch alweer bijna een jaar. Brooks is de perfecte hotspot om af te spreken voor de brunch op zondag maar de borrelkaart is ook verleidelijk. Zélfs op zondagmiddag…

Ik moest kiezen tussen american pancakes met spek, banaan en maple-siroop en garnalenkroketten want eigenlijk ik daar ook al wel trek in. KEUZES! Gelukkig word je niet weggekeken en kun je net zo lang blijven zitten totdat de pannenkoek is gezakt en je weer plek hebt voor garnalenkroketten. Ondertussen kun je je vergapen naar de mooie platen aan de muur – lees: foto’s van vrouwen in bikini’s bij zwembaden. Je zou er zelf willen zitten al zit je eigenlijk net zo fijn op de leren stoelen van Brooks.

Brooks
Brooks pannenkoek
Sfeer

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Brooks!