Moschino’s creatief directeur Jeremy Scott ontwerpt een beeldschone Petticoat-collectie voor het lifestyle merk Cybex

Het innovatieve design- en lifestylemerk Cybex slaat voor de nieuwste collectie de handen ineen met Moschino topontwerper Jeremy Scott. Het is niet de eerste keer dat modeontwerper Jeremy Scott zijn creatieve hersenspinsels gebruikt voor een collectie met kinderwagens, babydraagzakken en autostoeltjes. Al voor de vierde keer ontwerpt hij beeldige items waar kersverse ouders niet omheen kunnen.

Everything is better with a bow on it

Volgens Jeremy Scott hoeft het leven alles behalve saai te zijn. Veel vrouwen leiden een kleurrijk leven en daar passen nou eenmaal uitgesproken producten bij die deze levensstijl vertegenwoordigen. Polka dots maken je aan het glimlachen en zijn de definitie van fun. Voor nog meer fun heeft hij de strik er omheen gedaan want alles is leuker met een strik erom, toch?

De collectie is beeldig maar bovenal functioneel

CYBEX is een merk voor kinderen waarbij veiligheid en functionaliteit voorop staan. Of de collectie nu blauw, paars of gestippeld is, CYBEX sluit nooit compromissen met de veiligheid van kinderen. Deze fantastische modecollectie is beeldig én nog net zo functioneel als dat je van CYBEX mag verwachten.

Hitting the right spot, met een CYBEX X Jeremy Scott

De Petticoat-collectie bestaat uit kinderzitjes, reiswiegjes en autostoeltjes die voorzien zijn van het opvallende rode polkadot design. Verder zijn ook de Mios-lijn en Priam-lijn opgeleukt met het opvallende ontwerp van Jeremy Scott. Om je helemaal in stijl over straat te laten gaan, zijn er uiteraard een bijpassende luiertas en voetenzak. Kijk zelf maar even.

cybex

luiertas

WINNEN? Wij mogen een luiertas weggeven voor (aanstaande) moeders die niet bang zijn om gezien te worden. Met dit knalrode exemplaar met stippen van Jeremy Scott zit je goed! Mail naar enfait@madpacmedia.com waarom jij deze tas zo graag zou willen dragen en wie weet mailen wij je terug met mooi nieuws!