Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Look out ‘cause here I come

And I’m marching on to the beat I drum

I’m not scared to be seen

I make no apologies, this is me

– The greatest showman (this is me)

Jarenlang wist ik niet wat ik ermee moest. Hoe ik er mentaal mee om moest gaan. Met mijn hypermobiliteit en mijn jeugd tussen ruziënde ouders. Totdat ik besloot dat het klaar was; dat ik de negativiteit niet meer wilde en dat de enige antwoorden liefde, acceptatie en vergeving waren. Voor mijn omgeving, maar vooral mezelf.

Ik heb geen masker meer op, ik laat mezelf zien. Geen excuses meer, geen negativiteit, maar puur luisteren naar mijn hart en mijn vrolijke positieve ik zijn.

Ik hoop dat je bovenstaand lied kunt ownen net zoals ik dat doe. Het zegt letterlijk alles! Zoek de songtekst maar eens op. Mijn eigen hart zegt dat we mogen houden van wie we zijn. Met al je ‘gebreken’ (die eigenlijk gewoon in je hoofd zitten en niet waar zijn), dingen die je hebt gedaan waar je minder trots op bent, de negatieve stemmetjes in je hoofd, je verleden of je huidige denkpatroon. Je bent een topper.
ilona peeters

Er is er maar één zoals jij.

Laat jezelf zien ❤️

Schaam je niet voor je littekens… die hebben we toch wel allemaal.

This is me ❤️