Een mindful dorstlesser: GOOD ROOTZ

Behoefte aan een drankje waarmee de smaakpapillen geprikkeld worden? GOOD ROOTZ does the trick. GOOD ROOTZ is niet meer en niet minder dan een uniek concentraat dat de smaakpapillen doet zinderen. Perfect om een alcoholische versnapering mee te vervangen maar ook lekker als shot om de dag mee te beginnen. GOOD ROOTZ bestaat uit zeven verschillende wortelsoorten van over de hele wereld: gember, kurkuma, mierikswortel, maca, yacon, ginseng en zoethout – met ieder een eigen werking en smaak. Gember zorgt voor de nodige pit en werkt ontstekingsremmend en Maca proeft zoet en werkt libidoverhogend.

Oprichter Diederick houdt van experimenteren en heeft samen met zijn moeder de unieke combinatie van ingredienten van GOOD ROOTZ gevonden. Om het drankje met zeven wortelsoorten af te maken zijn er sap van biologische Siciliaanse citroenen, rietsuiker en cayennepeper toegevoegd. Dit zorgt voor een smaakexplosie in de fles.

good rootz

Multi toepasbaar
In drank is het niet per se gebruikelijk om verschillende smaken te combineren maar juist deze unieke mix, maakt dit concentraat multi toepasbaar. De veelzijdigheid van het drankje zorgt ervoor dat iedereen zielsgelukkig wordt van een fles. De een omdat het zo’n lekkere boost geeft in de ochtend en de ander omdat een scheutje in de soep zorgt voor een unieke smaak. Wij vinden GOOD ROOTZ zalig om mocktails mee te shaken. Pak een glas met een scheutje GOOD ROOTZ, een beetje bruiswater en top af met tijm, sinaasappel of wat schijfjes gember. Fris, mindful en erg lekker in de zon!

good rootz