‘Look for the stars’ in Het Scheepvaartmuseum

Thomas van Santvoort, chefkok van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Flicka uit Kerkdriel, gaat van 3 tot en met 9 augustus 2020 iedere dag een unieke samenwerking aan met een andere sterrenchef, tijdens een veelbelovend culinair event ‘Look for the Stars’ in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een diner door sterren, ónder de sterren!

Fijnproevers eten een sterrenmaal aan tafel in het indrukwekkende Scheepvaartmuseum – hoe ongelofelijk is dat! Het evenement vindt plaats op de binnenplaats, onder een glazen hemel waar de 800 lampen een sterrenhemel vormen die de culinaire gerechten belichten.

Look for the stars in Het Scheepsvaartmuseum

De chefs zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Heb je zin in een avond fine dining dan is dit het event waar je zonder dat je het weet al het hele jaar naar uitkijkt. Wij hebben hooggespannen verwachtingen maar dat is niet gek met klinkende namen als Dennis Huwaë van Restaurant Daalder en Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212

lookforthestars

Line up voor deze culinaire week:

Maandag 3 augustus kookt Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212

Dinsdag 4 augustus kookt Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel

Woensdag 5 augustus kookt Dennis Huwaë van Restaurant Daalder

Donderdag 6 augustus kookt Soenil Bahadoer van Restaurant Lindehof

Vrijdag 7 augustus kookt Wilco Berends van Restaurant De Nederlanden

Zaterdag 8 augustus kookt Menno Post van Restaurant Olivijn

Zondag 9 augustus kookt Yuri Wiesen van Restaurant Wiesen

Wie op tijd reserveert kan rekenen op champagne en een dagelijks variërend 6-gangen diner, begeleid met bijpassende wijnen en tafelwater. Wacht niet te lang want de avonden bieden plaats aan slechts 150 gasten. Reserveer hier je tafel!