De leukste wekkers om van wintertijd een feestje te maken

Wintertijd staat voor de deur. Vannacht om 3:00 gaat de klok een uur terug! Gelukkig wordt opstaan, en dus ook wintertijd, met deze 3 hebberigmakende wekkers een feestje.

wekker Sensor Wake

1. De geur van croissantjes

De Sensorwake Olfactory Alarm Clock is geen gewone wekker. In plaats van een luid vervelende alarm, is het geluid bij dit exemplaar vervangen door een lekkere aroma. Zoals bijvoorbeeld de geur van de bakker met verse croissantjes, de geur van net gemalen koffiebonen of de geur van de oceaan.

De wekker werkt met geurcapsules. Je kunt kiezen uit zeven verschillende capsules: zeebries, croissant, toast, koffie, pepermunt, gras en chocolade. De geur is sterk genoeg om ervoor te zorgen dat je binnen twee minuten naast je bed staat. En voor de échte sleeping beauties kun je nog een back-up alarm instellen zodat je de prins op het witte paard niet mist.

Kost dat? De wekker kost 80 euro en bestel je hier.

wekker

2. The Barisieur voor de koffie-lover

Wakker worden terwijl er een vers bakkie koffie naast je bed staat, wie wil dat nou niet? De Barisieur maakt het mogelijk. Het is wekker en koffiezetapparaat ineen dat ervoor zorgt dat je helemaal relaxt wakker wordt. Denk aan het geluid van een pruttelend koffiezetapparaat en de geur van een bakje koffie. Met de bijbehorende app kun je instellen hoe laat je wil dat het kopje koffie voor je klaar staat.

Goedkoop is-ie absoluut niet, maar voor de echte koffie connaisseur een must tijdens de koude winterdagen. Voor 300 euro kun je ‘m alvast pre-orderen via Indiegogo.

wekker

3. Catch Clocky if you can

Voor iedereen die ’s ochtends echt niet uit zijn nest komt, is er: Clocky. Clocky wekt je om er vervolgens in een rotvaart vandoor te gaan. Je zult dus echt uit je bed moeten stappen, wil je ervoor zorgen dat Clocky stoept met loeien. Clocky heeft wieltjes, maar er is ook een versie zonder wieltjes: Tocky. In tegenstelling tot Clocky, stuitert Tocky door je kamer. Even snel op de snoozeknop slaan, gaat je dus niet lukken!

De wekkers Clocky en Tocky koop je voor ongeveer 16,95.