Een knuffel op afstand

Wil jij een knuffel geven aan iemand die je lief is? Maar het kan niet, omdat je afstand wilt houden van elkaar? Afdeling Contact biedt een mooi alternatief in de vorm van een hele fijne sweater met het woord… “KNUFFEL” erop! Hoe mooi is dat!? Want zeker rond de feestdagen is het goed om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt!

Afstand houden is het devies. Zeker nu Nederland alweer een dikke week op slot zit, is het maar wat duidelijk dat we onze familieleden en vrienden moeten missen. En dat in dé tijd van het jaar dat we juist gewend zijn om samen te zijn. Ja, we worden allemaal uitgedaagd om op een andere manier contact te maken met de mensen om ons heen om verbonden te blijven. Het sociale merk van Hugo Loomeyer, oprichter van Afdeling Contact, geeft weer een beetje licht in deze tijd. Met een collectie shirts, sweaters en hoodies – van duurzame kwaliteit – met woorden als KNUFFEL, KUS of BOKS erop wil Afdeling Contact mensen verbinden. En met bijzondere details als een braille-design op de linkermouw en een stekkertje op een label op de zoom staan de truien en
shirts écht voor verbinding!

“We kunnen allemaal wel een beetje extra liefde en positieve aandacht gebruiken in deze tijd… én
dus ook geven aan de mensen om ons heen! Laten we vooral naar elkaar blijven omkijken en met creativiteit elkaar helpen om positief van geest te blijven” aldus Hugo.

Leuk om te weten is dat Afdeling Contact de afgelopen weken ook knuffel-sweaters heeft uitgedeeld aan hun volgers. Dus hou ze in de gaten, want ze gaan ook in het nieuwe jaar weer toffe verbindende acties ondernemen!

Wil jij een knuffel cadeau geven? Check dan www.afdelingcontact.nl.

PS. Ze hebben ook sweaters voor kids!