Joe dit wil je voor Valentijn: verleidelijke boxen voor thuis

Wel. Het is bijna Valentijn en dat mag gevierd! Wij zijn van mening dat we dit jaar wel een extra portie liefde kunnen gebruiken. En een beetje liefde geven kan ook geen kwaad. De creativiteit van horeca ondernemers rondom Valentijnsdag is namelijk ongelofelijk leuk. Zo leuk dat een lijstje met Valentijns-creativiteit niet mag ontbreken. Gun je liefde iets lekkers en support tegelijkertijd de horeca. Hoe liefdevol kun je het maken? Met deze verleidelijke boxen voor thuis maak je er een feestje van!

MOMO Box

Geef jouw datenight at home een upgrade met de luxe MOMO Box. MOMO pakt namelijk grootst uit om 14 februari dit jaar toch speciaal te maken. Wat zeggen we? Speciaal? Grandioos! Het 4-gangen menu laat niks te wensen over en de doos is een cadeau om uit te pakken. De inhoud is ook niet mis, denk: King Crab & Lobster taco’s, salmon tataki, Dim Sum en de welbekende Manjari hot pot met Matcha ijs.  En doe eens gek, voeg een fles bubbels, Beluga Kaviaar of zoete  petit fours toe. Gun jezelf of je lief het beste met de MOMO Box die je hier bestelt.

momo

Ciel Blue’s Valentine Box

De Ciel Bleu’s Valentine Box ziet er zó verleidelijk uit, met deze box leg je je geliefde helemaal in de watten. De box is gevuld met culinaire creaties van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. In de Valentine Box vind je drie bites, drie hoofdgerechten en drie desserts, waardoor je de hele dag door de smaakzintuigen prikkelt met culinaire happen. De Valentijnsbox kost €250 voor twee personen en je bestelt hem hier. 

Okura

Italian style met TOZI

Sharing is caring! TOZI viert de dag van de liefde met een ultiem Valentijnsmenu. Voor slechts 90 euro (voor twee personen) verras je jouw liefde the Italian way. Pure gerechten om te delen zoals ravioli met zeebaars, pompoensoep met coquilles, kreeft en een romantische afsluiter van aardbei en meringue zijn door chef Luca met veel passie en liefde gemaakt.

Duik (samen) de keuken in en zet in een handomdraai een heerlijk Valentijnsdiner van TOZI op tafel. Om het helemaal feestelijk te maken is de TOZI Valentijn Box ook verkrijgbaar in een deluxe variant met een fles champagne, voor 130 euro per stel. Bestel de box voor 10 februari, pik hem op bij TOZI en geniet van jouw TOZI experience at home. Bestel de TOZI Valentijnsbox hier!

tozi

 

Pulitzer Cocktailbox

Wist je dat er ieder jaar wereldwijd 50 miljoen rozen worden gegeven op Valentijnsdag? Hoe lief ook, een roos alleen is dus (helaas) misschien niet het meest originele cadeau. Rozen en cocktails daarentegen? Daar gaat je lover van shaken! Met de Roses & Romance cocktailbox van Pulitzer’s Bar haal je alle ingrediënten voor een romantisch avondje in huis.
pulitzer
De cocktailbox bevat een Hibiscus Spritz, met Martini Fiero en Rose Vermouth, en een Peach Fizz, met Ketel One Botanical en Lillet Blanc, en twee London Essence soda’s om met de cocktails te mixen. Goed voor 4 cocktails. Een date night is geen date night zonder snacks, dus zitten er ook voortreffelijke macarons in de box. Naast de rozen bevat de box ook roze popcorn om Valentijn compleet te maken!

Bestel de box nog voor Valentijn voor €45 op Pulitzer’s Bar