Investment items en een neutraal gevoel in je interieur

Wanneer je op zoek gaat naar de juiste stijl voor jouw interieur, kom je erachter wat allemaal mogelijk is. Mensen met gevoel voor esthetiek willen een plek creëeren waar je je niet alleen comfortabel voelt, ze kiezen ook een interieur dat tijdloos is. Dit heeft als gevolg dat de behoefte aan tijdloze designs en investment items groeit. We willen een duurzaam interieur waarvoor we bewust op zoek gaan naar een combinatie van design meubels, natuurlijke materialen en zelfs tweedehands pronkstukken. Volgens Made.com is dit een mooie ontwikkeling.

Een neutraal kleurenpalet
Het zachte kleurenpalet van roomwit en en neutrale kleuren als lichtbeige, in combinatie met stoffen als bouclé en schapenvacht geven een veilig en warm gevoel. We zijn op zoek naar zachtheid waarin we ons veilig wanen. Neutrale kleuren zijn op dit moment erg in trek en ze geven een sereen gevoel.
Mala rug
Mala rug, €399 Made.com

Investment Pieces
Investment Pieces zijn zogenaamde items omdat deze designs tijdloos zijn en ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Je investeert dus in kwalitatieve items waarvan je mag verwachten dat je er lang plezier van hebt. De behoefte aan kwaliteit boven kwantiteit groeit en dit reflecteert ook in jouw interieur. We zijn klaar met de wegwerpmaatschappij en hebben meer geld over voor items die ook langer mooi blijven. Waar voor je geld. Dat is belangrijk.
Tiziana bijzettafel
Tiziana bijzettafel, €349 via Made.com

Organic Shapes
Designs bestaande uit golvende lijnen, rondingen en organische, natuurlijke
vormen zijn erg in trek. Ze creëeren een kalme esthetiek en zorgen voor de juiste balans in je interieur. Een combinatie van zowel horizontale, verticale en gebogen lijnen zorgen voor een speelse, comfortabele en warme uitstraling. Lijnen hebben namelijk een functie, ze maken de ruimte groter, hoger of misschien juist net wat kleiner. Daardoor kun je goed de knusheid van je interieur vormgeven.

amrita

Amrita fauteuil, €599 via Made.com