Hoezee, het is weer herfst en daar houden wij van!

Het zat er aan te komen en nu is het zover: herfst! Jammer voor zonaanbidders die liever liggen te braaien op het strand maar een verademing voor herfstige types. Dat laatste, dat ben ik… want de herfst is voor mij alles behalve grauw, grijs en regenachtig. Die regen is er wel maar je verwacht het, terwijl als het de hele zomer zeikt, is dat één. GROTE. teleurstelling. De zon laat zich in de herfst regelmatig zien en dan is er plek genoeg op het terras om er ook echt van te genieten. Het is niet benauwd maar lekker… snap je?

1. Het is minder druk
Met mooi weer voelen mensen zich onrustig en trekken ze massaal naar de stad of naar het strand om daar op een paar vierkante meter zweetluchten uit te wisselen. Gek word ik van de files richting zee, de massa’s mensen die door Amsterdam schuifelen en de rolkoffers die overal rondrijden. In de herfst zijn ze allemaal vertrokken.

This view never gets boring ??? #amsterdam

Een bericht gedeeld door Annemarie (@annemarievdven) op


2. De Amsterdamse grachten zijn zoveel mooier
In de zomer loop je stapvoets tussen de andere toeristen, in de herfst is het rustig en mooi. De natuur wordt beeldschoon met roze luchten en bruine, gele bladeren. Wat wil een mens nog meer?

3. Je kunt al je kleding weer dragen
Jacks, mantels en sjaals mogen weer uit de kast! In de herfst kun jij jouw garderobe optimaal benutten en daar houden wij van! Het is nooit té heet waardoor je je kapot zweet en dit alleen is al een groot voordeel.

New in??#fluffycoat #fakefur #leopard #crossbodybag #sundayisforshopping #fashionhunting #lifetimegarment #styleremains #daretocare @ijhallen

Een bericht gedeeld door Annemarie (@annemarievdven) op


4. Lang leve de panties!
Eerlijk is eerlijk: in de herfst kun jij rokjes en jurkjes weer zonder kopzorgen aantrekken. Je trekt namelijk een panty an en er is niemand die jouw witte benen nog ziet. Dit wil zeggen: geen verplichte zonnebanksessies die slecht voor je zijn of onhandig geklooi met de zelfbruiner.

5. Knisperend haardvuur en kaarsen
Niet alleen jassen en panties houden je warm, ook haardvuur en kaarsen zorgen voor warme sferen in huis. Hoe romantisch is het om de schapenvellen weer tevoorschijn te halen en romantisch binnen te blijven?

6. Rode wijn en snackjes
Nog zo’n voordeel: na een zomer wit wil je verandering van spijs. In herfst gaan we van wit naar rood en daar lusten we smeuïge kaas en chocolade bij. Om die extra vetrol hoeven we ook niet te treuren want het duurt nog bijna een jaar voordat het weer zomer wordt!

What a morning! Today started with a early soul shaking rave for the launch of this special @bedrockmagazine #bedrockbook from the inspiring @kayjosephine and @ninapierson ? so today I'am going to read a bit to calm my mind before the upcoming wedding! #letloverule . . . . . . . #vsco #guardiancities #coffee #travelphotography #wanderlust #vscodaily #livefolk #freepeople #keepitwild #igrecommend #thatsdarling #girl #style #living #huffpostgram #instagoodmyphoto #bloggergals #letsneverforgetthosedays #ootdmagazine #instagood #cntraveler #amsterdam #amsterdamlife #readgoodbooks

Een bericht gedeeld door Annemarie (@annemarievdven) op


7. Voor de buis
In september en oktober gaan er vaak weer goede (Neerlands) series van start. Penoza staat met stipt op nummer een maar ook andere series worden vanaf de bank bekeken. Heurlijk dat mollen! Houd je niet van televisie? Dan ga je toch lekker lezen! Ik ben net begonnen met het Bedrock boek en dat is echt een aanrader, wat zeg ik? Dit boek moet je lezen en je koopt het hier.

???#fromwhereistand #autumnleaves #tods #loafers #sunrays #allwhatsbeautiful #thisday

Een bericht gedeeld door Annemarie (@annemarievdven) op

8. Er even tussenuit
Het liefst gaan wij iedere herfst de hort op. Dit jaar gaat de reis naar Afrika maar ook in eigen land is het minder druk en de natuur is ongelofelijk mooi. Ideaal om weekendjes op pad te gaan zeg maar.