Happinez Festival blaast 5 kaarsjes uit!

De tijd dat magazines alleen magazines waren, hebben we allang achter ons gelaten.  Het mindstyle Happinez Festival mag dit jaar zelfs al vijf kaarsjes uitblazen. Hurray, hurray, hurray! Een frivool festival bomvol sprekers, workshops, yoga, meditaties, fijne tunes en gezond festival food. Tijdens deze b’day editie is er zelfs een speciaal mannenprogramma. Dus mocht je volgend weekend nog wat uurtjes vrij hebben voor een date day? Ga dan 10, 11 of 12 mei gezellig samen Happinezen. 

Happinez Festival: Recharge yourself! 

Dit jaar ga ik m’n vuurdoop op het Happinez Festival krijgen. Na tal van positieve verhalen wil ik het dit jaar zelf eens ervaren. Want is het waar dat het echt niet zo zweverig, saai en geitenwollensokkerig is als vaak wordt gedacht? Dat je echt het festivalgevoel krijgt zonder de volgende dag mega brak wakker te worden? Nu las ik dat het centrale thema ‘The Now Age’ is. Noem me nog wat bleu op spirualiteitvlak, maar The Now Age? Voor de newbies onder ons, het is dus een beweging waarbij spiritualiteit, intuïtie en energie centraal staan in een tijd waarin alles sneller, sneller, en nóg sneller gaat. Tijdens het Happinez Festival word je klaargestoomd voor deze nieuwe tijdsgeest. Leer over het ontwikkelen en inzetten van je innerlijke power, je hooggevoeligheid te omarmen, een meer gebalanceerde levensstijl te krijgen…and many many more. Open je hart, laat je hersenspinsels voor wat ze zijn, en ontspan je lichaam. Klinkt zo gek nog niet hè in deze giga chaotische, met prikkels overladen tijd.

Magische Mannenkracht

Happinez gaat maar wat graag met haar tijd mee. Al jaren zien ze dat steeds meer mannen een zwak ontwikkelen voor spiritualiteit, persoonlijke groei en betekenisvol leven. Een men-only programma – jawel hoor mannen jullie worden ook flink gepamperd – kon deze b’day party dan ook niet uitblijven. Een mannenkracht-programma vol met talks en workshops. Kleine impressie: ademcoach Mr. Breath over de ongekende kracht van een goede ademhaling. Jonathan Wallman die van WallStreet advocaat backpacker is geworden, en Jessica Graham met tips voor mindful en mindblowing seks.

Zie jij het wel zitten om al festivallend te downward facing dog’en, je eigen geluk te organiseren en de kunst van meer kunnen genieten te leren? Kaartjes zijn te koop via happinezfestival.nl.

Photo credit: Omri Ravi / op de foto: Sjoerd Dragtsma & Daniel Maciejewski