Haal de herfst in huis met deze fijne sfeermakers

Herfst! Het blijft ons favoriete seizoen. De kleuren in de natuur worden beeldschoon, wandelingen eindeloos lang en wanneer je weer thuiskomt omarmt de knusheid je als een warme deken. Kaarsen aan, een herfstboeket op tafel, knisperend haardvuur, warme soep en een dekentje op de bank. Blijer krijg je ons niet! Met deze fijne sfeermakers haal jij de herfst in huis.

Big Sur After Rain

De Big Sur After Rain Candle van D.S. & DURGA is een voortreffelijke geurkaars die jouw kamer vult met de warme geur van magnolia en hout. De kaars neemt je mee naar herfstige momenten waarop je knus binnen zit tijdens een lange, hevige regenbui. Veilig, geborgen en vertrouwd.

D&S Durga

D.S. & DURGA, €68 via Skins 

Alpaca deken nativa Quilotoa

Wegkruipen doen wij in stijl. Met deze mooie superzachte Alpaca woondeken zit je er warmpjes bij!

deken herfst

Woondeken, €119 via BOL

Marie-Stella-Maris

Het home assortiment van Marie-Stella-Maris breidt uit. Naast de iconische geur No.12 Objets d’Amsterdam, florale geur No.10 Rock Roses en sensuele geur No.14 Courage des Bois – nemen nu ook No.03 Poivre Noir Frais en No.15 Lemon Notes deel aan the home family. Twee klassieke geuren waar wij geen genoeg van krijgen! De roomspray is verkrijgbaar vanaf €15 voor 50ml op de website van Marie-Stella-Maris en de geurstokjes zijn verkrijgbaar vanaf €29 voor 240ml.

marie stella maris

 

Pukka Relax Theeselectie

Niks zo fijn als een flinke kop dampende kruidenthee. Ja, ho, het liefst wél met een reep chocola… deze selectie van Pukka is perfect voor herfstige dagen!

Pukka

Pukka Relax Theeselectie, €13,49 via Bol.com

Miracle Hair Mask

Naast het verzorgen van de innerlijke mens, wil het uiterlijk ook wat. Nu de zomer voorbij is – hoi droog haar! – wordt het tijd voor een haarmasker. Het intens verzorgende Miracle Hair Mask transformeert jouw droge coupe weer tot een glanzende bos haar met volume! Het zorgvuldig samengestelde masker bevat een mix van aloë vera en moerbeiblad, is verrijkt met antioxidanten en natuurlijke ingrediënten voor sterk, maximaal gevoed haar en een gezonde hoofdhuid

Miracle Hair Mask
Miracle Hair Mask, verkrijgbaar voor €23,50 bij ELEVEN Australia en verschillende salons in Nederlands