De groene calciet is dé loslaat steen

Mei staat in het teken van loslaten en dat zou iedereen wat vaker moeten doen. Je ontdoen van onnodige balast in de vorm van emoties of personen. Alleen is het niet eenvoudig om iets los te laten. Denk- en gedragspatronen, ergernis en wrok blijven vaak langer bij je dan je lief is.

De groene calciet is is een steen die je helpt bij het loslaten van fysieke en emotionele balast. Het stimuleert positieve gedachten en zorgt voor optimisme. Koester de steen, draag hem bij je en je zult merken dat je emotioneel weer in balans komt en zachter wordt. Dit komt omdat je dingen makkelijker kunt vergeven, dit geldt voor een ander maar ook voor jezelf! Als je dit eenmaal onder de knie hebt, leef je stukken minder gestresst!

Eigenliefde
Niet alleen helpt de steen je om onnodige balast lost te laten, het reinigt ook je hartchakra, versterkt vergeving, eigenliefde en eigenwaarde. De steen stimuleert je om in je hart te kijken, om dat te doen wat je het allerliefste doet. Volg je gevoel! Als je dit doet merk je dat je stappen zult maken in het leven. Pas als je los kunt laten, komt er ruimte voor nieuwe dingen.

Meer weten over de heilzame werking van edelstenen? Kijk dan eens op Rock Your World van Hanneke! Deze mooie vrouw is onwijs inspirerend en rockt haar nieuwe passie!