Geen geluk in de liefde? Misschien heb je een oude ziel

Oude zielen. Ze zwerven rond op aarde maar zijn hier eerder geweest. Daarom hebben ze veel levenservaring. Al hebben ze zelf niet door waar deze bagage vandaan komt. Het is een gevoel, oude zielen voelen haarfijn sferen aan en ervaren emoties heftig. Er zijn aardig wat oude zieltjes op deze wereld dus het is best logisch als jij jezelf hierin herkent.

Als oude ziel leg je niet snel nieuwe contacten. Small talk is niks voor jou en dat is best lastig in deze tijd. Vooral als je op zoek bent naar de ware. Die loop je vaak pas heel laat tegen het lijf en daar zijn verklaringen voor.

1. Je klikt niet met jan en alleman
Sommige mensen gaat het soepel af: netwerken. Met iedereen een praatje maken maar eigenlijk geen gesprek hebben. Jij hebt daar geen zin in en vindt het niet nodig om met iedereen ‘vrienden’ te worden. In de meeste gevallen bewaar jij zelfs een gepaste afstand en als je mensen niet dichterbij laat komen… klikt het minder snel.

2. Je zoekt een soulmate
Oppervlakkigheid is iets waar een oude ziel moeite mee heeft, ze zoeken naar diepgang. Als ze zich blootgeven doen ze dit all the way maar dat duurt even.

3. Je vindt moeilijker je plek in de ‘moderne wereld’
Dan hebben we het over technologie, social media en de snelheid waarmee we tegenwoordig alles online doen. Datingsites? Niet zo je ding. Tinder… nooit gedaan. In deze tijd vis je dan best vaak achter het net.

4. Prikkels komen intens binnen
Daarom trekt de oude ziel zich regelmatig terug. Ze raken snel overprikkeld en hebben tijd voor zichzelf nodig. Mediteren, yoga of een boek lezen zijn favoriet. Weg van de chaos, weg van de mensen… weg van de kans op een date.

5. Er zijn niet veel gelijkwaardige partners
Als oude ziel heb je de gave om te helen. Mensen voelen zich tot je aangetrokken en vertellen je al snel hun hele levensverhaal. Jij bent graag een luisterend oor en vindt het fijn om mensen te adviseren en te helpen.Behalve als het op relaties aankomt: dan wil je iemand vinden die gelijkwaardig is.

6. Liefde uit een vorig leven
In het ergste geval ben je op zoek naar iets wat je in deze wereld nooit gaat vinden. Oude zielen hebben onderbewust vage herinneringen aan een vorig leven. Het kan zijn dat je in een vorig leven heftig verliefd bent geweest of ongelukkig uit elkaar bent gegaan. Dit heeft gevolgen in dit leven. Probeer onbestemde gevoelens los te laten en laat nieuwe gevoelens toe.