Geef je servieskast een update met servies van Dior

Een gevestigde naam, wie kent ‘m niet, Dior. Het luxe merk richt zich niet alleen op mode en beauty maar heeft ook veel moois waar je interieur van opknapt. Zo kun je je te buiten gaan aan een volledig servies en welja, nu we vaker thuis dineren is zo’n servies zeer zeker de moeite waard! Want van een knappe tafel wil iedereen eten.

Dior servies

Servies van Dior

Dek je tafel deze zomer met de unieke lijn die ontworpen is door Cordelia de Castellane, waarin ananassen een prominente rol spelen. Deze ananassen blenden perfect bij het subtiele lijnenspel, zichtbaar op het glaswerk, het bestek en de borden. Zelfs de servetten sluiten naadloos aan bij de rest van het servies.

Dior servies

 

De ananas refereert naar ’tropisch fruit’ – een tijdloos symbool voor de zon en het motief van het serviesgoed uit de zomercollectie van1973. Het is een ode aan ’the sweetness of life’  en zomerse energie in je huis. Het grafische lijnenspel heeft alles te maken met de modeshows die Dior hield in zijn salons aan de Avenue Montaigne in Parijs. Dior liet zijn gasten plaatsnemen op elegante stoelen met rietvlechtwerk in de stijl van Napoleon. Dit grafische lijnenspel is iconisch embleem van het modehuis. Het nieuwste serviesgoed is het iconische lijnenspel in een nieuw jasje. We zien speelse toevoegingen op de borden die de zintuigen prikkelen in alle opzichten. Wij vinden het een lust voor het oog!

Het servies is verkrijgbaar via de website van Dior.