Duurzaam beddengoed voor schone slapers

Zeg nou zelf, slapen is het allerfijnste dat er bestaat! En wat ons betreft maakt het zéker iets uit waar je slaapt. Het liefste thuis in je eigen bed onder schone, knisperende lakens. Is het buiten koud, dan houdt beddengoed je warm. Als het bloedheet is zorg je voor luchtige lakens. Duurzaam beddengoed van Yumeko is zalig en er is voor ieder wel een geschikt dekbedovertrek om onder te dromen. 

Al enkele jaren maakt Yumeko ethisch verantwoord en duurzaam beddengoed en daar zijn dingen als handdoeken, badjassen en dekens bijgekomen. Alles is van de hoogste kwaliteit en betaalbaar. Alle producten van Yumeko hebben een biologisch en/of Fairtrade certificaat. Dat is bijzonder mooi. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld.

Linnen voor verkoelende nachten

De Yumeko overtrekssets van gewassen linnen zijn oogstrelend mooi en zorgen voor de frisheid waar je in de zomer naar craved. Linnen is een ventilerende stof, het voelt koel aan in de zomer en warm in de winter. Je lichaam blijft op temperatuur waardoor je zeer comfortabel slaapt. Mocht je alsnog zweten, dan is linnen absorberend. Onder de varianten Terracotta, Rose Stripe, Rose Chambray en Blue Chambray slaap je lang en luchtig. Oh en bespaar je de moeite: strijken hoeft niet! Deze stof mag kreuken want dat staat juist prachtig in een landelijk chic interieur. Nog een voordeel: linnen gaat extra lang mee. Nóg duurzamer dus.

gewassen linnen

Creëer rustmomenten in de zomer van 2022

Stiltemomenten zijn belangrijk. Deze stilte is voor Yumeko ontwerper Maartje Mastboom de inspiratie geweest voor de zomercollectie. Rust is niet enkel voor de nacht, deze vederlichte verwenmomenten komen ook in de vorm van luxe handdoeken, gemaakt van 100% linnen. Op deze manier wordt een alledaags ritueel een fijn verwenmoment. Even rust! De handdoeken zijn geweven in een speciale wafelstructuur, snel droog en vederlicht. Dit maakt ze de ideale handdoek voor mee op reis. Meer zien? Bekijk de hele collectie van Yumeko op de website. 

yumeko

Lees ook: de himalaya zoutlamp, zo werkt het