Dit zijn de mooiste plekken in Nederland voor een zwoele rendez-vous

Enfait selecteerde de mooiste plekken in Nederland voor wie op zoek is naar een romantische escape. Het is bijna Valentijn maar ach, wij willen altijd wel even weg. Met je lief of met een spannende date, als je kiest voor een plek omringt door een idyllisch landschap, mooie uitzichten of een mega romantisch interieur is jouw rendez-vous al geslaagd!

 

Het Roode Koper

Het Roode Koper is een zeer charmant Relais & Chateaux hotel in de bossen bij de Veluwe. In het hotel huist een restaurant – mét michelinster – er is een romantische tuin, zwembad en paardenstallen. De sfeer is on-­Nederlands luxe en de kamers zijn klassiek. Je waant je even in een andere wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Het Roode Koper RelaisChateaux (@roode_koper)

 

Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord biedt 22 stijlvolle en comfortabele hotelkamers, waaronder enkele prachtige (bruids)suites. De kamers zijn verdeeld over het landhuis en het koetshuis en de omgeving is beeldschoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Landgoed Rhederoord (@landgoed_rhederoord)

Kasteel Tongelaar

Bij kasteel Tongelaar ligt een 300 jarige vakantieboerderij waar je met 11 personen kunt overnachten. Overnachten op een landgoed was nog nooit zo knus. En wees niet verbaasd als er ineens een ree of das achter de grote tuin staat! Dit bijzondere plekje is met recht een natuurhuisje waar je très romantisch kunt verblijven. Het is wel voor 11 personen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kasteel Tongelaar Mill (@kasteeltongelaar)

Château St. Gerlach

Deze klassieker mag niet in het lijstje van de mooiste plekken in Nederland ontbreken. Château St. Gerlach is een gastronomisch en sfeervol hotel met een zekere grandeur.  In en rondom het landgoed van Chateau st. Gerlach vind je de lekkerste restaurants en mooie plekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Château St. Gerlach (@chateaustgerlach)

De Lochemse berg

Hotel de Lochemse berg is een en parel in Gelderland. Creatief, artistiek en nostalgisch. Zeer zeker de moeite waard!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Lochemse berg (@hoteldelb)