De SUPER73 e-bike motorfiets geeft het hele jaar vrijheid

In de zomer zie je geregeld mensen op een supersnelle e-bike voorbij zoeven. Vaak ouderen en gelijk hebben ze! Zo’n elektrische fiets geeft enorm veel vrijheid maar het is niet bijzonder. De SUPER73 e-bike is een flinke upgrade van de normale e-bike, het is namelijk een op vintage geïnspireerde motorfiets die er machtig mooi uit ziet.

Wellicht heb je de foto’s weleens voorbij zien komen op social media want de sterren rijden er graag op rond. De SUPER73 is in 2016 in Californië bedachten werd in korte tijd een must-have voor een loyale groep liefhebbers. Even een investering (voor andere e-bikes moet je overigens ook diep in de buidel tasten), maar zie jij jezelf al rijden? Als Hollands fietsvolk maken we heel wat kilometers en dan zijn de looks wat ons betreft niet onbelangrijk. De SUPER73 is er zelfs in het ROZE. Kijk dat even shinen.

Super73

Cruisen op de SUPER73

Wanneer je op zoek bent naar een knappe e-bike is dit exemplaar een schot in de roos. De SUPER73 is met zijn robuuste uitstraling helemaal anders dan de andere e-bikes waar hordes mensen op fietsen. Met de grote dikke banden en de stoere looks, heb je een uniek exemplaar te pakken. Het zadel zit ook lekker waardoor je het hele land door kunt cruisen. Ook is er de optie om het zadel te verlengen waardoor je makkelijk met je gezin op pad kunt gaan. De e-bike is aan te passen na wens en de prijzen verschillen nogal. Er is voor ieder wat wils!

De prijzen variëren tussen €1599 tot 4599,-
www.eu.super73.com