De meest luxe boxen om thuis op te smikkelen

De horeca is gesloten maar achter gesloten deuren wordt hard gewerkt. Onze lievelings restaurants zijn harstikke creatief met de mooiste en lekkerste hapjes voor thuis! Voor het betere ‘snack’ werk hoef je zelf niks te doen. Hieronder vind je een greep uit de luxe boxen gevuld met lekkers om af te halen en thuis op te smikkelen.

IZAKAYA
Bij IZAKAYA haal je de lekkerste sushi maar ze hebben ook tongstrelende desserts. Zo vind je op het take away menu een box gevuld met bonbons, profiteroles met witte chocolade, chantilly, 2 porties IZAKAYA sacher torte en óverheerlijke madeleines.

IZAKAYA

Waldorf Delight Box
De chefs van het Waldorf Astoria in Amsterdam zorgen dat het jou thuis aan niks ontbreekt. Ze bieden verschillende boxen aan waaronder een Afternoon tea at home en een Waldorf Delight Box. Deze laatste is onze favoriet en perfect voor een een glaasje bubbels. Zo maak je van iedere gelegenheid een feestje! Bestel hier je box om af te halen (bezorgen alleen in Amsterdam).

waldorf astoria

MOMO
Wil je een avond om nooit te vergeten? Dan is ’the perfect ending’ van MOMO all you need. Een box gevuld met een selectie aan desserts om nooit meer te vergeten. Denk aan een Almond-yuzu financier with raspberry, Mochi icecream, petit fours of MOMO Black forest. Stuk voor stuk indrukwekkende hapjes voor ultiem genot. Bestellen doe je hier en wees gewaarschuwd: waarschijnlijk bestel je het hele menu. Dat je het weet.

momo

Okura
Okura voor thuis is absoluut een aanrader. De waygu is hemels! En niet alleen voor een diner ben je aan het goede adres. Ook de afternoon tea is er gewoon voor thuis! Wel even informeren en bestellen.

Schermafbeelding 2020-11-23 om 17.22.57