De Cire Trudon afternoon tea van Waldorf Astoria

Waldorf Astoria laat zich ieder seizoen opnieuw inspireren voor de legendarische afternoon tea. De nieuwste editie wil je écht niet missen. Dit keer slaan ze namelijk de handen ineen met de creative director van Franse Trudon. De oudste kaarsenfabrikant ter wereld die nog steeds actief is en enkel werkt met de beste parfumeurs voor luxe geurkaarsen.

Het prestigieuze Trudon en Waldorf Astoria Amsterdam gaan allebei terug naar de 17-eeuw. Terwijl Trudon in Parijs werd opgericht door een koopman, werden ruim 500 kilometer verderop 17-eeuwse paleizen aan de Herengracht – nu het Waldorf Astoria Amsterdam – gebouwd.
Nu, bijna 400 jaar later, slaan Trudon en Waldorf Astoria Amsterdam de handen ineen voor de World of Trudon Afternoon Tea. Een unieke beleving aan de Amsterdamse grachten voor iedereen die iets speciaals te vieren heeft of gewoon zin heeft in een bijzondere afternoon tea!
kaars

 

Cire Trudon Afternoon Tea

De verwennerij wordt afgetrapt met zes hartige creaties. Smaken als rund en gerookte as en zalm en komkommer passeren de revue. Daarna worden er op Marie-Antoinette geïnspireerde zoetigheden geserveerd. zoals een huisgemaakt briochebroodje met foie gras en appelreductie.

waldorf-trudon

Dat de Afternoon Tea van Waldorf Astoria een unieke beleving is, dat weten we. Alleen dit keer ervaar je wel érg indrukwekkende smaken, geïnspireerd op de beste geuren óóit. Dit, in combinatie met een hoop creativiteit, zorgt voor de beste Afternoon Tea van het land.

 Reserveer de Afternoon Tea via Waldorf Astoria. Deze wordt elke woensdag tot en met zondag geserveerd in de iconische Peacock Alley van 15:00 tot 17:00 uur voor €65,00 per persoon.