Cadeaustress? Deze conscious gifts zijn zeker goed

Ieder jaar selecteert Enfait de fijnste producten voor de feestdagen. Allemaal dingen die bijdragen aan een betere wereld. We vullen onze levens met spullen maar denken ook steeds vaker na over de impact van al deze spullen. Daarom zijn er merken die het beter doen, die op een eerlijke manier produceren. Tijdens Holistik’s Reform House (van het toffe Holistik) kregen wij de kans om kennis te maken met de mooie mensen achter deze merken. Op deze manier is jouw cadeau écht goed om te geven.

Rock Your World
Niet zo lang geleden heeft Hanneke – die ook voor Enfait schreef – Rock Your World opgericht. Hier draait het om goed voor jezelf zorgen en de natuur geeft je alles om dat te doen. Op de knappe website vindt je krachtige stenen, aura sprays of een kristallen workshop.
rock your world
Een amethist laat je in tunen op jezelf. Een sterke intuïtie zorgt ervoor dat je doet waar je je goed bij voelt
Set van 3 ruwe amethisten, €9,95 Rock Your World

Organic Scandinavian Rainbow Trout Oil
Dit is de eerste gecertificeerde biologische visolie en van nature vrij van verontreiniging. We weten allemaal dat visolie goed voor je is dus daar wordt iemand echt beter van.
viridian visolie
Kijk hier voor de verkooppunten

Een doosje niks
Wat moet je geven aan iemand die alles al heeft? Juist. NIKS! Dit is een symbolisch cadeau dat je kunt bestellen op de Greenpeace-site. Je geeft een mooi doosje waar helemaal niks in zit en dat is ook wel eens fijn als je alles al hebt.

Vanaf €15 op de website van Greenpeace

BEDROCK HET BOEK
Geschreven door power babes Nina Pierson en Josephine Kay is dit boek een verrijking voor jezelf of voor iemand die je heel lief vindt. De twee schrijven eerlijk, open, nuchter en herkenbaar over onderwerpen waar iedereen in het leven mee te maken krijgt. De dood. Onzekerheid. Een betere wereld. Want willen we dat laatste niet allemaal?
bedrock
Bedrock het boek, €19,99 BOL

TIME MIRACLE WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM
Het oog wil ook wat. Dit beauty product van MÁDARA ziet er niet alleen strak uit op jouw badkamerplankje, het belooft ook een strakke huid rondom je ogen. Is dat niet iets wat we allemaal willen? Het fijne aan MÁDARA is dat de producten natuurlijk zijn, zo is het belangrijkste ingrediënt in deze crème: berkenwater. Niet zo gek dat het al een belangrijke beauty award op z’n naam heeft staan.
oogcrème
Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream, €34,95 MÁDARA

Your 50 Days Of Green Happiness Wintereditie
Tessa en Merel laten ons nooit in de steek want er is weer een nieuwe bijbel voor in de keuken: de wintereditie van de Green Happiness! Een boek boordevol groene recepten waar je mee voor de dag kunt komen. Wil jij minder dierlijke producten eten voor jezelf of om een steentje bij te dragen aan een betere wereld? Dan is dit boek een uitkomst!
green happiness
Your 50 Days Of Green Happiness Wintereditie, €69 via The Green Happiness

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures
Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures bevat 3 heerlijke producten: Seahorse Plankton 5 Minute Miracle Mask, Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser en Seahorse Plankton High Definition Facial Oil. Allemaal van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt en vol goede voedingsstoffen voor je huid.

beauty kitchen

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures, €24,99 via Holland and Barret

Geef een yogales bij Andreastrussatyoga
Yoga. Al jarenlang doe ik het wekelijks. Ik ben geen slangenmens en ook niet super spiritueel maar yoga helpt me om mijn hoofd leeg te maken en mezelf lekkerder in mijn vel te voelen. Het is een manier om echt even met jezelf te zijn, om te unpluggen van de drukke wereld. Dat gun je iemand anders toch ook?
yoga
Kijk op de website van Andreas Trussat voor meer informatie.